Oldal frissítése

TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), kék/piros

TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), kék/piros

A TomTom Runner Cardio Fitness 2 + Music okosóra nagy segítséget nyújthat a sportteljesítmény nyomonkövetésében és javításában. Csak vegye fel a  csuklójára, és hagyja, hogy a fejlett érzékelők tegyék a dolgukat. Így teljes képet kaphat az aktívan eltöltött idő és az elégetett kalóriák tekintetében.

Főbb jellemzői

  • Integrált pulzusmérő
  • 3GB zenei tárhely
  • Non-stop tevékenységkövetés
  • Multisport üzemmód - futás, kerékpározás, úszás, izomerősítés és futópad
  • Pontos GPS
  • Rezgő vagy hangjelzéses figyelmeztetés
  • Vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus alvásfigyelő
  • L-es méret, amely alkalmas 143-206 mm-es csuklókörmérethez

Találja meg saját ritmusát

Az alapmodellhez képest, ez a verzió beépített pulzusmérővel és 3GB zenei tárhellyel egészül ki. Így ha sportoláskor nem is visszük magunkkal a mobiltelefont, mégis több mint 500 zeneszámot élvezhetünk az okosóra segítségével. A gyártó előre telepített egy Runing Trax egyveleget a Ministry of Sound támogatásával.

Jó választás feltörekvő sportolóknak

A TomTom Spark Fitness Cardio + Music óra tökéletes mindennapos viselet. A rendkívül kényelmes, vékony szíjnak köszönhetően szinte észre sem vesszük, hogy az óra a csuklónkon van. Alváskövető funkciójának köszönhetően az alvásidőt is méri, ami sportolás után nagyon fontos.
Az órát élvezet használni. Bármilyen tevékenység során csak egy pillantást kell rá vetni, és máris megtudhatunk minden fontos információt. A maximális kényelem érdekében az óra a telefonnal vagy tablettel vezeték nélkül is szinkronizálható, így nem lesz szükség csatlakozókábelekre, amelyek mindig csak gondot okoznak.

Tökéletes kivitelezés

A TomTom Spark Fitness Cardio + Music óra 5 ATM-ig vízálló (úszásra alkalmas, max. 1 méteres mélységig), és bármilyen időjárási viszonyok között használható. A kijelző rendkívül karcálló, elég nagy, és jól olvasható, még közvetlen napfényben is.

 

Óra angol nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik, de szükséges a hosszá tartozó szoftver frissítése - csak csatlakoztassa a számítógépre telepített szoftverhez internetkapcsolat mellett.

 

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 50 g

Funkciók

Kód:  PP594l20
Termékszám:  1RFM.001.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20