Oldal frissítése

TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth headset (S), fekete

5 1 értékelés

TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth headset (S), fekete

Az új TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth headset sífutó órák nemcsak pontos GPS helyzetet képesek meghatározni, hanem képesek akár 500 zeneszám lejátszására is. MP3 formátumban tárolt zenéidet 3 GB tárhelyig élvezheted miközben az óra a csuklódon van!

Az óra működését a 144 × 168 pixeles extra minőségű képernyő teszi élvezhetőbbé, ami funkciók sokaságával párosul. Sportolás közben hazsnálhatjuk az útvonalmeghatározás funkciót is. Az óraszíj mérete 125-172 mm. Főként futásra ajánlott, de bármilyen egyéb sportág gyakorlása közben hasznos segítséged lehet ez az okosóra!

A TomTom GPS Spark 3 Music legfontosabb jellemzői:

  • Valós időben tárolt sportteljesítmény adatok
  • 3 GB-os zenetárolás
  • Az órához tartozik egy kiváló minőségű Bluetooth headset!
  • Alkalmas sokféle sport közben
  • Sífutó alkalmazásokat támogató rendszer
  • Egyszerű működés, tartósság
  • GPS használattal az akkumulátor élettartama 5 óráig tart

Hosszú akkumulátor teljesítmény és széleskörű csatlakoztathatóság:

A TomTom sportóra Bluetooth kapcoslaton keresztül kommunikál a számítógépeddel. Csatlakoztasd, és töltsd fel sportteljesítményed a TomTom MySports alkalmazáson keresztül. Köszönhetően a karóra felhasználóbarát kialakításának, egyetlen gombbal tudjuk csatlakoztatni a kívánt eszközre. Az órához egy Bluetooth headset is tartozik, ezzel is megkönnyítve a sportolás közbeni használatot.

Az óra nagyon könnyű, és vékony kialakítású. Normál alapműködés közben az óra egyetlen töltéssel akár 3 hétig is bírja. A GPS bekapcsolásával a működési idő átlagban 11 óra. Szeretnéd látni a GPS pozíciódat és közben kedvenc zenéidet hallgatnád? Ebben az esetben a sportóra 5 órán keresztül lesz a segítségedre!

Sportolj úgy, ahogy a profik!

Többfajta sportág támogatására is alkalmas a TomTom GPS Spark 3 Music. Ezek közé tartozik például a futás, kerékpározás, úszás, torna, terepfutás, vagy futópadon való futás. Segítségedre lesz a szintidőd rövidítésére és a hatékonyabb edzésre is. Próbáld ki a versenyzési módot, és döntsd meg a saját rekordjaidat!

Ha vannak célkitűzéseid a sportteljesítményedben, mutasd meg barátaidnak is, töltsd fel az eredményeidet, hogy tudják akár heti rendszerességgel követni azokat! A mégjobb teljesítmény elérésére használd az alváshatékonyság ellenőrző funkciót.

Milyen sportágakhoz tudod használni?

  • Futópad - mérések: pulzus, sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória és a futás időtartama
  • Teremkerékpározás - mérések: szívritmus, elégetett kalória és a kerékpározás időtartama (ritmus, sebesség, tempó és a megtett távolság - egy opcionális ütem érzékelő segítségével)
  • Futás- mérések: pulzus, sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória, időtartam, és rendelkezik előtelepített navigációs útvonallal is!
  • Fitness - mérések: időtartam, szívfrekvencia és elégetett kalóriák
  • Kerékpározás - mérések: pulzus, sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória, időtartam, pályameghatározás (opcionális ütem érzékelő)
  • Freestyle - mérések: pulzus, sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória, időtartam, pályameghatározás (opcionális ütem érzékelő)
  • Úszás - mérések: távolság, sebesség, időtartam, elégetett kalória

Személyi edzőként is használhatod:

Tökéletes személyiedző beállítások végezhetőek el rajta. Beállíthatod rajta a pontos intenzitást, ütemet, távolságot, időtartamot és edzések számát. Adj meg annyi paramétert, amennyi a hatékony edzésedhez szükséges. Több, mint 50 különböző edzést támogató funkcióval, amelyek közül a számodra legmegfelelőbbekkel elérheted a legjobb teljesítményt.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Üveg Ásványi

Kivitel és tartósság

Tömeg 49 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Iránytű, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Távolság, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Stopper

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 504 óra (21 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 11 óra (0,46 nap)
Tárhely kapacitása 3 GB
Kód:  PP596i1
Termékszám:  1RLM.002.11

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10