Oldal frissítése

Tomsen MD 20 6 / EU 37

Tomsen MD 20 6 / EU 37

Tomsen MD 20 snowskates

Szereted a téli sportokat? A Tomsen sícipővel biztosan imádni fogod a hókorcsolyázást. A snowskating könnyebb, mint a síelés - még egy teljesen kezdő is pillanatok alatt elsajátíthatja. A Tomset MD 20 tökéletesen illeszkedik a lábadra a pontos méretezésnek, az erősebb feszítő pántnak és a tartós alumínium csatnak köszönhetően. A hegyekbe csak a hócipőt kell magaddal vinned, más felszerelésre nincs szükséged. 37-es méretbenszállítjuk.

Tomsen MD 20 Snowskates

Maximális kényelem

A párnázott belső bélés kényelmes használatot biztosít. A hókorcsolya egyszerűen a lábra húzható a tartós alumíniumból készült csatokkal. A Tomsen MD 20 sknowskate-ek egy egészet alkotnak, mivel nincsenek eltávolítható részeik, így ez a sport sokkal biztonságosabb - más téli sportokhoz képest.

Tomsen MD 20 Snowskates

TruGlide csúszkák a jobb siklásért

Az ergonómiailag tökéletes TruGlide csúszók biztosítják a Tomsen MD 20 hókorcsolya könnyű irányítását még a kezdők számára is. A csúszkák tökéletesen siklanak, és az acél éleknek köszönhetően még jégen vagy tömött havon is megtartják az irányt. Nem lesz gondod az elfordítással.

Tomsen MD 20 Snowskates

A Tomsen MD 20 FlexLite rendszerrel rendelkezik

A Tomsen MD 20 puha héjjal ellátott sknowskate-ek hihetetlen rugalmasságot biztosítanak, ezáltal a lábadnak megvan a szükséges szabadsága, amit például a klasszikus sícipőktől nem kapsz meg.

Tomsen MD 20 Snowskates

Tökéletes energiaátvitel

Állítsd be az energiaátvitel szögét, hogy a lábak egy forgótüske segítségével "O" vagy "X" állásba korrigálhatók legyenek. A korcsolya éle mindig az ideális szögben lesz.

Tomsen MD 20 Snowskates

A Tomsen korcsolyák pontos mérete

Válaszd ki a Tomsen MD 20 hókorcsolyát a neked tökéletesen megfelelő méretben.

Tomsen MD 20 Snowskates

Biztonságos sport a térdek számára

A síeléssel vagy snowboardozással ellentétben a hókorcsolyázásnál nem kell aggódnod a térdszalagok miatt. Ezenkívül a korcsolyáknak nincsenek kötései, amelyeket be kell állítani.

Tomsen MD 20 Snowskates

Állítható Tomsen MD 20 hókorcsolya csatok

A mikro-beállítható és rendkívül könnyen kezelhető csatoknak köszönhetően a hókorcsolya tökéletesen illeszkedik a lábadhoz. A fordított alsó csat nem nyílik ki magától, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a Tomsen MD 20 korcsolya lefelé menet meglazul.

Tomsen MD 20 Snowskates

A Tomsen MD 20 évekig fog szolgálni 

A Tomsen MD 20 hókorcsolya az esésekkel és a nagy igénybevétellel szembeni ellenálló képességének köszönhetően évekig kitart. Olaszországban készülnek - a legjobb minőségű alkatrészekből és TOP anyagokból.

Tomsen MD 20 Snowskates

A Tomsen MD 20 snowskates legfontosabb jellemzői

  • Tomsen MD 20 hókorcsolya
  • 37-es méret
  • AccuFIT rendszer a korcsolya minden egyes használójához való igazításához
  • Optimalizált energiaátvitel - állítható csap az ideális lábszöghöz
  • FlexLite rendszer - biztonságos bokatámasz és maximális rugalmasság a lábfejnek
  • Mikro-állítható alumínium csatok - a Tomsen korcsolya meghúzásához
  • TruGLIDE - Ergonómiailag tökéletes csúszkák a könnyű ereszkedéshez még a kezdőknek is
  • Állítható Powerstrap - steppelt feszítőpánt

Paraméterek

Alapinformációk

Kivitelezés Unisex
FLEX Medium Flex
Csat anyaga Alumínium

Tulajdonságok

Szín Fekete, Piros
Tömeg 4,5 kg

Méret

Méret szilárd
AccuFIT 24
EU 38
US 5,5
Kód:  SPTtom007
Termékszám:  1805

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20