Oldal frissítése

Tomsen BTS 5 S / EU 36-38,5

Tomsen BTS 5 S / EU 36-38,5

Tomsen BTS 5 snowskates

Szereted a téli sportokat? A Tomsen sícipővel biztosan imádni fogod a hókorcsolyázást. A Tomsen BTS 5 modell gyerekeknek készült, különösen azoknak, akiknek még nő a lába. A korcsolya mérete állítható - 36,5-től 38,5-ig. A snowskating könnyebb, mint a síelés - még egy teljesen kezdő is pillanatok alatt elsajátíthatja. Ezen kívül a hókorcsolya az egyetlen dolog, amit magaddal kell vinned a hegyekbe, nincs szükség másfelszerelésre.

Tomsen BTS 5 Snowskates

Maximális kényelem

A maximálisan kényelmes utazás garantált a párnázott belső cipőnek köszönhetően a Soft Flex külső cipővel, amelyet egyszerűen rögzíthetsz a lábszáron tartós, könnyű műanyag csatokkal. A Tomsen BTS 5 hókorcsolyák egy egészet alkotnak, mivel nem rendelkeznek kivehető részekkel, ez a sport sokkal biztonságosabb - a többi téli sporthoz képest.

Tomsen BTS 5 Snowskates

TruGlide csúszkák a jobb siklásért

Az ergonómiailag tökéletes TruGlide csúszók biztosítják a Tomsen BTS 5 hókorcsolya könnyű irányítását még a kezdők számára is. A csúszkák tökéletesen siklanak, és az acél éleknek köszönhetően még jégen vagy tömött havon is megtartják az irányt. Nem lesz gondod az elfordítással.

Tomsen BTS 5 Snowskates

A Tomsen BTS 5 FlexLite rendszerrel rendelkezik

A Tomsen BTS 5 puha héjjal ellátott sknowskate-ek hihetetlen rugalmasságot biztosítanak, ezáltal a lábadnak megvan a szükséges szabadsága, amit például a klasszikus sícipőktől nem kapsz meg.

Tomsen BTS 5 Snowskates

Tökéletes energiaátvitel

Állítsd be az energiaátvitel szögét, hogy a lábak egy forgótüske segítségével "O" vagy "X" állásba korrigálhatók legyenek. A korcsolya éle mindig az ideális szögben lesz.

Tomsen BTS 5 Snowskates

A Tomsen BTS 5 állítható mérete

VóA Tomsen BTS 5 hókorcsolya rugalmas belső béléssel a 44,5-47,5 lábmérethez alkalmazkodik, amelyet különösen nagyra értékelnek azok a szülők, akiknek gyermekei még növésben vannak.

Tomsen BTS 5 Snowskates

Biztonságos sport a térdek számára

A síeléssel vagy snowboardozással ellentétben a hókorcsolyázásnál nem kell aggódnod a térdszalagok miatt. Ezenkívül a korcsolyáknak nincsenek kötései, amelyeket be kell állítani.

Tomsen BTS 5 Snowskates

Állítható Tomsen BTS 5 hókorcsolya csatok

A mikro-beállítható és rendkívül könnyen kezelhető csatoknak köszönhetően a hókorcsolya tökéletesen illeszkedik a lábadhoz. A fordított alsó csat nem nyílik ki magától, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a Tomsen BTS 5 korcsolya lefelé menet meglazul.

Tomsen BTS 5 Snowskates

A Tomsen BTS 5 évekig fog szolgálni 

A Tomsen BTS 5 hókorcsolya az esésekkel és a nagy igénybevétellel szembeni ellenálló képességének köszönhetően évekig kitart. Olaszországban készülnek - a legjobb minőségű alkatrészekből és TOP anyagokból.

Tomsen BTS 5 Snowskates

A Tomsen BTS 5 snowskates legfontosabb jellemzői

  • Tomsen BTS 5 hókorcsolya
  • 3 az 1-ben állítható méret (36,5 - 38,5)
  • AccuFIT rendszer a korcsolya minden egyes használójához való igazításához
  • Optimalizált energiaátvitel - állítható csap az ideális lábszöghöz
  • FlexLite rendszer - biztonságos bokatámasz és maximális rugalmasság a lábfejnek
  • Mikro-állítható alumínium csatok - a Tomsen korcsolya meghúzásához
  • TruGLIDE - Ergonómiailag tökéletes csúszkák a könnyű ereszkedéshez még a kezdőknek is
  • Állítható Powerstrap - steppelt feszítőpánt

Paraméterek

Alapinformációk

Kivitelezés Unisex
FLEX Soft Flex
Csat anyaga Műanyag

Tulajdonságok

Szín Fehér, Fekete
Tömeg 4,5 kg

Méret

Méret Állítható
AccuFIT 23-25
EU 37-39
US 4,5-6,5
Kód:  SPTtom003
Termékszám:  1801

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20