Oldal frissítése

Tollaslabda ütők

3,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tollaslabda ütők

A tollaslabda ütők bájos sporteszközök, amelyek örömet okoznak majd az Ön egész családjának! Nyaraláson, hétvégi házaknál vagy otthon töltött szabadidő során mindig kéznél lesz ez az egyszerű, de rendkívül szórakoztató játék. A szabályok egyszerűek, csak juttassa át a tollaslabdát az ellenfél térfelére a hálón keresztül lehetőleg úgy, hogy az ne üthesse vissza. Nincs kedve fáradozni a háló kifeszítésével? Nem számít! Próbáljon meg játszótársával labdaadogatási rekordot felállítani. A szabályokat Ön határozza meg. Egész biztosan temérdek különböző szabály állítható fel a fenti játékhoz, amelyben minden probléma nélkül az Ön gyerekei is részt vehetnek. A szett a két ütővel és hálóval bármikor kiegészíthető további ütőkkel, így a játékot akár négyen is játszhatják, vagy további labdaadogatási rekord felállítását kísérelhetik meg anélkül, hogy a tollaslabda leesne.
Ajánlott életkor:
3 éves kortól
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik

Kód:  HRA625f2
Termékszám:  8590439605676

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20