Oldal frissítése

TOHOS PLUS méret 152 cm balos

12 790 Ft

TOHOS PLUS méret 152 cm balos

Akár amatőr vagy igényesebb jégkorong játékos vagy, ez a pontosan kidolgozott 152 cm hosszú, balkezes ívű TOHOS PLUS hokiütő biztosan az, amit keresel. A PLUS modellben keményfa és puhafa lapok kiegyensúlyozott kombinációját találod. Ezen túlmenően, a penge meg van erősítve mindkét oldalán megerősített laminált anyaggal, hogy a hokiütőtől elvárt szilárdságot és tartósságot biztosítsa. Maga a penge több, üvegszállal átszőtt falemezből áll. Ezek teszik a pengét olyanná, amelyet használva minden labda pontosan oda repül, ahová szeretnéd. Természetesen a TOHOS PLUS ütők alsó széle laminált és grafittal van kezelve megfelelő kopásállóság biztosítása érdekében. A penge és a nyél átmenetét eredeti módon tervezték. Ez a gondosan összerakott hokiütő alig várja, hogy a fejed fölé emeld, miután gólt lőttél.

A TOHOS PLUS hokiütő legfontosabb jellemzői

  • A megfelelő hokiütő modell a szabadidős és az igényes játékosok számára.
  • A TOHOS PLUS ütő balra ívelt kialakítású. 
  • Az ütő hossza 152 cm. 
  • A nyél keményfából és puhafa lemezekből készült
  • A penge kétoldalasan megerősített laminált anyaggal rendelkezik. 
  • Üvegszálakkal átszőtt keményfa lemezekből készült penge. 
  • Alsó él laminált és grafitbevonattal. 

Kiváló minőségű anyag a PLUS hosszú élettartamának érdekében

A TOHOS PLUS jégkorong ütő kiváló minőségű anyagból készült. Az ütő hosszú élettartamát különösen a szárban és a penge alsó élén megerősítésként használt laminált anyag biztosítja grafittal kombinálva. A hokiütő ezért nem törik el könnyen az ellenfél ütőjével való ütközéskor. Ezenkívül a penge hosszú ideig ellenáll a kopásnak. A TOHOS PLUS egy ideális modell, amelynél a hosszú élettartamot ésszerű árral ötvözték.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Felnőtt
Típus Játékos
Alkalmas Haladóknak

Hossz

Hossz 152 cm (59,84 ")

Tartás

Tartás Bal kéz lefelé

Anyag

Anyag Fa

Szín

Szín Többszínű

Sport

Sport Jégkorong, Inline jégkorong
Kód:  SPTrul276
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223073690

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05