Oldal frissítése

Thermo hátizsák - Disney Minnie

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thermo hátizsák - Disney Minnie

Mesék egy módja a gyermekek számára, hogy elnyerje a kis bölcsesség és a tapasztalat a mai világban. Mindenkinek megvan a hős, hogy ez Mole, Pókember vagy csak Minnie. Mondta Minnie téma történeteket a képen az első a hátizsák óvodáskorú gyerekeknek. A gyerekek ebben a termékben élvezni a sok móka és akkor még jobb, mert akkor viselni a hős.

legfontosabb jellemzői

  • Hátizsák az óvodások
  • Állítható, párnázott pántok
  • Kis és nagy zseb
  • thermo felület
  • Méretek ideális könyv különféle rakományt

Egy kicsi, de erős

Hátizsák méretei 270 x 250 x 120 mm-es az ideális áruház snack, pitíčko, esőkabát és egyéb apróságok. Nagy zseb használják, hogy készítsen nagyobb dolgok már említettük. Kisebb zseb ideális kisebb kiegészítők, illetve értéktárgyakat. A nagy előnye ennek a poggyász termikus felületi, amely biztosítja, hogy a táplálékot vagy italt marad a megfelelő hőmérsékleten egy nagyon hosszú idő. Nyáron hűvös marad ital frissíteni. Télen, forró tea, épp ellenkezőleg, továbbra is nagyon meleg. A vállpántok állíthatóak, és párnázott édesítésére kopás. Továbbá talál egy hátizsák heveder lóg csecsebecsékkel.

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Piros

Méret és súly

Hosszúság/mélység 12 cm
Szélesség 25 cm
Magasság 27 cm
Kód:  SUC002x
Termékszám:  5291134135019

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20