Oldal frissítése

TF2 Extreme

Kiegészítők a termékhez

TF2 Extreme

Minőségi sporteszközök esetében a legtöbb energiát megkívánó sport is egyszerűen, szinte különösebb erőkifejtés nélkül végezhető. Azonban a kiváló minőségű, drága kerékpárok sem működnek hibátlanul, ha nincsenek rendszeresen karbantartva. Ehhez szolgál segítségül a TF2 Extreme olaj, amelyet kerékpárod láncán alkalmazhatsz.

A folyadék extrém körülményekhez (por, sár, és hó) készült, a láncon hosszú időn keresztül megmarad, és még vízzel történő lemosáskor sem kopik le róla. A termék szintetikus olajok, és számos speciális adalékanyag hozzáadásával készült. Az anyag csökkenti a súrlódást kerékpározás közben, és megvédi a láncot a felfröccsenő víztől.

Legfontosabb jellemzői

  • Olaj kerékpárod láncának ápolásához
  • Alkalmas extrém körülmények között
  • Csökkenti a súrlódást és növeli a vízállóságot
  • Gyakori, vízzel történő mosás esetén sem kopik le a láncról
  • Térfogat: 125 ml
 
Kód:  SPT14827
Termékszám:  5013863030379

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05