Oldal frissítése

Temtex Classic tape, lila, 5 cm

4,4 26 értékelés
4 390 Ft

Temtex Classic tape, lila, 5 cm


A sérült vagy fájdalmas izmokat és ízületeket tökéletesen rögzíti ez a maximális tapadású pamut elasztikus szalag. Az alkalmazott hipoallergén ragasztó gyermekek és érzékeny bőrűek számára is alkalmas. Megfelelő alkalmazás esetén több napig is megmarad a bőrön. Megszünteti a fájdalmat, aktiválja a legyengült izmokat, stabilizálja az ízületeket, elősegíti a gyógyulást és megszünteti a duzzanatokat és a véraláfutásokat. Számtalan pozitív hatása van. A tapaszokat számos élsportoló, köztük a cseh olimpiai csapat is használja. A tapasz színe lila, mérete pedig 5 cm × 5 m.

A Temtex Classic tapasz főbb jellemzői

  • Latexmentes
  • Megszünteti a fájdalmat
  • Stabilizálja az ízületeket
  • Aktiválja a legyengült izmokat
  • Elősegíti a gyógyulást
  • Eltávolítja a duzzanatot és a véraláfutásokat

Rendkívüli jellemzők

A többféle színben kapható, nyúlni és zsugorodni képes rugalmas tapasz egyre népszerűbb. Súlyát és vastagságát tekintve az emberi bőrhöz hasonlítható. Rendkívüli tulajdonságai miatt nemcsak a sportban, hanem a fizioterápiában, a neurológiában, az ortopédiában, a foglalkozásterápiában és más orvosi területeken is használják.

Nagy rugalmasság

A pamutszálak nagy sűrűsége és a felhasznált polimerek minősége akár 160%-os rugalmasságot biztosít. Nem tartalmaz latexet, amely az allergiák és bőrkiütések gyakori forrása.A Temtex kiváló minőségű tapaszait 1995 óta gyártják Dél-Koreában. A legtöbb élsportoló körében népszerűségre találtak.

A szalag alkalmazása

A maximális hatékonyság érdekében a szalagot mindig tiszta, száraz és borotvált bőrre kell felvinni. Mindig feszített területre ragasztjuk. Az ellazítás után a szalagnak a megfelelő felhelyezés után ráncosodnia kell. A felvitel után a tenyerünkkel kivasaljuk, és már nem szedjük le. A tapasz alatt fokozódik a keringés és az anyagcsere.

Paraméterek

Szélesség

Szélesség 5 cm

Szín

Szín Lila
Kód:  SPT18818
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809095690132

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15