Oldal frissítése

Temtex tape Classic 5 cm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 3 650 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 3 380 Ft/db

Temtex tape Classic 5 cm


Ez a maximális tapadású pamut elasztikus szalag tökéletes sérült vagy fájós izmok, ízületek kezelésére. A hipoallergén ragasztó miatt gyerekek és érzékeny bőrűek is használhatják. Megfelelő felhelyezéssel napokig a helyén marad. Megszünteti a fájdalmat, aktiválja  a meggyengült izmokat, stabilizálja az ízületeket, elősegíti a gyógyulást, megszünteti a duzzanatokat és a horzsolásokat. Számtalan pozitív hatása van. A kineziológiai szalagot számos élsportoló, közük a cseh olimpiai csapat atlétái is használják. A szalag mérete 5 cm x 5 m.

A Temtex tape Classic kineziológiai szalag főbb tulajdonságai

  • Latexet nem tartalmaz
  • Elmulasztja a fájdalmat
  • Stabilizálja az ízületeket
  • Aktiválja a legyengült izmokat
  • Elősegíti a gyógyulást
  • Megszünteti a duzzanatokat és a horzsolásokat

Különleges funkciók


A szalag többféle színben kapható, nyúlik és zsugorodik, alkalmazása egyre népszerűbb. Súlya és vastagsága az emberi bőrhöz hasonlatos. Különleges funkciói révén nem csak a sportban, de a fizikoterápiában, az ortopédiában, az ergoterápiában és más orvosi tudományokban is megállja a helyét.

Nagyon rugalmas

A nagy sűrűségű pamutszálak és az alkalmazott polimerek minősége akár 160%-os rugalmasságot is biztosít. Latexet nem tartalmaz, mivel az az allergiák és bőrkiütések gyakori okozója. A kiváló minőségű Tempex szalagot 1995 óta gyártják Dél-Koreában. A legtöbb élsportoló körében népszerűségre talált.

A szalag használata

Ahhoz, hogy a szalag tulajdonságait maximálisan kihasználd, mindig tiszta, száraz felületre kell felhelyezni. A kifeszített területre mindig odatapad. A bőr elengedése után a helyesen felhelyezett tapasz gyűrött lesz. Felhelyezés után tenyereddel simítsd el a ráncokat. A tapasz alatt fokozottabb lesz a vérkeringés és az anyagcsere.

Paraméterek

Szín

Szín Bézs, Fehér, Fekete, Piros, Kék, Narancssárga, Rózsaszín, Zöld

Szélesség

Szélesség 5 cm

Hossz

Hossz 5 m

Anyag

Anyag Pamut

Típus

Típus Kineziológiai
Kód:  NADob103

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20