Oldal frissítése

TEMPISH ULTIMATE SH 40

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TEMPISH ULTIMATE SH 40

A Tempish Ultimate SH 40 férfi korcsolya tökéletes választás versenysportolóknak és amatőröknek, valamint középszintű játékosoknak egyaránt. Aktív játékosok számára készült, így a rendszeres terhelést is jól bírja. A Layers Memory Optimal Fit technológiának köszönhetően a korcsolya héja anatómiai kialakítású különösen a bokánál és az Achilles-ínnál, a külső rész pedig ellenálló PVC-ből készült, amely vízlepergető tulajdonsággal bír. Nagyra fogod értékelni a Cleeron 013S és a Cleeron Memory bélést is, amely két rétegben biztosítja a láb megfelelő tartását a cipőben. A korcsolya belsejében még egy kivehető, anatómiai kialakítású talpbetét is található, amely szintén hozzájárul a láb tartásához és elnyeli az izzadságot a maximális kényelemért. A vékony, extra kemény nylon bélés is növeli a korcsolya szilárdságát.

A Tempish korcsolya legfontosabb jellemzői

  • A Tempish Ultimate SH 40 korcsolya alkalmas versenysportolóknak és amatőröknek is
  • Anatómiai kialakítású a bokánál és az Achilles-ínnál
  • A korcsolya külseje vízlepergető anyagból készült
  • A Cleeron 013S és a Cleeron Memory bélés a láb szilárd rögzítését biztosítja
  • A kemény nylon bélés még masszívabbá teszi a korcsolyát

A kényelmes játékért

A korcsolya Tempish Air pengéje rozsdamentes acélból készült, amelyet különösen a technikás játékosok fognak nagyra értékelni, hiszen nagyobb dinamizmust és könnyebb irányíthatóságot garantál, köszönhetően a penge nagyobb hajlásszögének. A Tempish Ultimate SH 40 nagy szilárdságú fűzője is nagyon meggyőző, amely nem használódik el és nem oldódik ki olyan könnyen. Lábadat az ellenálló PVC-ből készült, anatómiai kialakítású, kétrészes nyelv is védi, amely 3D konstrukciójának köszönhetően nem akadályoz a szabad mozgásban. 

 
Kód:  SPTte015nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15