Oldal frissítése

Tempish Detroit

Tempish Detroit

Tempish Detroit

Kiváló minőségű jégkorong korcsolyázás Tempish Detroit

A Tempish Detroit a sport- és szabadidős korcsolyázásra tervezett férfi jégkorong korcsolya. Jellemzőinek köszönhetően alacsony és közepes versenyekre is alkalmas. A Tempish Detroit skate cipő erősen megerősítve van, és a külső anyag ellenálló PVC-ből készül, amely nem veszíti el a szívósságot még -25 ° C körüli hőmérsékleten is, és ellenáll a vízfelvételnek is.


Anatómiailag formált jégkorong korcsolyázás Tempish Detroit

A jég felszínén a maximális kényelem érdekében a Tempish Detroit cipő anatómiailag formázott a boka és az achilles-ín térben. A DB 320 latex memóriával a korcsolyapálya tökéletesen alkalmazkodik a láb alakjához. A jégfelülettel való pontos keverés biztosítja a kiváló minőségű TEMPISH 7000 szénacél kést. A Tempish Detroit nagyszerű választás minden jégkorong-játékosnak és korcsolyázónak, akik nagy kényelemben élvezik a jég pillanatait.

Tempish Detroit

Tempish Detroit

A Tempish Detroit jégkorong korcsolyák legfontosabb jellemzői

  • Élvezze a Detroitot erősen megerősített cipővel
  • Külső anyag ellenálló PVC-ből, vízálló
  • Erős fagyok esetén is tartja a szívósságot
  • Anatómiailag alakú héj a boka és az akilles ín területén
  • A belső anyag a memóriával biztosítja a láb alakját
  • Kiváló minőségű TEMPISH 7000 szénacél kés
  • Nyakkendő a csipkékre
Kód:  SPTte282nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20