Oldal frissítése

Tatonka ONE DAY titánszürke

Tatonka ONE DAY titánszürke

Használhatja a ONE DAY titánszürke színű kozmetikai táskát, a kültéri Tatonka márkanévből WC-táskaként. Ez a kozmetikai táska kiváló minőségű 450D polyoxfordból készül , kiváló védő tulajdonságokkal. Természetesen van tépőzáras zár, és élvezni fogja a kompakt méreteket is. A rekesz belsejében több különálló rekesz található, ideértve egy cipzáras zsebet vagy egy hitelkártya-táskát, hogy ellenőrzése alatt tartsa. Értékelni fogja alkalmi viseletben és útközben is. Könnyű súlya miatt a táska még hosszabb ideig történő viselése után sem fog zavarni.

A Tatonka ONE DAY titánszürke kozmetikai táska főbb jellemzői

  • Praktikus kozmetikai táska Tatonka EGY NAP modern titánszürke színben
  • Klasszikus cipzárral
  • Kiváló minőségű 450D polyoxford anyagok a nagy tartósságért és a védelemért
  • A belső rész külön rekeszeket tartalmaz az egyszerű szervezés érdekében
  • A Tatonka ONE DAY minőségi asszisztens pl. Piperecikkek, hitelkártyák, dokumentumok vagy készpénz tárolására

Minőségi anyagok és kompakt méretek

Használja útközben a Tatonka könnyű kozmetikai biztonsági táskát piperecikkek, dokumentumok, bankjegyek, érmék vagy hitelkártyák tárolására. Kompakt méretének köszönhetően a Tatonka ONE DAY kozmetikai táska könnyen elrejthető ruha alatt. Fő anyagként 450D polyoxford ripstop szövetet használtunk, amely nagyon erős és magas védő tulajdonságokkal rendelkezik.

Paraméterek

Méretek

Hosszúság/mélység 23 cm
Szélesség 13 cm
Magasság 8 cm
Kód:  SPTtat012
Termékszám:  4013236257434

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10