Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tatonka Camp Set Regular

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tatonka Camp Set Regular

 

A sátorozás, kempingezés valódi szerelmeseinek kelléktárából a megfelelő főzőfelszerelés sem hiányozhat. A Tatonka Camp Set Regular minőségi edénykészlet élelmiszerekkel összeférhető, rozsdamentes, tartós acélból készült. Segítségével stabilan, higiénikusan, hosszú időn át megoldható a főzés tábori körülmények között.

A három darabos készlet fedős fazékból, serpenyőből és tányérból áll. Praktikus, kihajtható fogantyúja jóvoltából a fazekat könnyedén fel is akaszthatjuk. A tányért a serpenyővel együtt is használhatjuk, a rögzítésére szolgáló dönthető tartókar segítségével. Használat után praktikus tárolótáskába pakolhatjuk az edényeket, amely a csomag részét képezi. 

 

Műszaki adatok:
tömeg:
495 g
a csomag tartalma:
fazék: 13,5 x 5 cm; 210 g; 0,6 l
tányér: 16,5 x 3 cm; 100 g
serpenyő: 17,3 × 4 cm; 170 g
hordtáska: 15 g
anyag:
rozsdamentes acél

Paraméterek

Tulajdonságok

A készlet tartalma Serpenyő, Edény, Tányér
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Darabszám a készletben 3
Kód:  SPT585
Termékszám:  4013236040654

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20