Oldal frissítése

Tatonka Barrel S Bright Blue II

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tatonka Barrel S Bright Blue II

A rendkívül robusztus Tatonka Barrel S utazótáska a német családi vállalkozás sport kollekciójának egy újabb, kék gyöngyszeme. Még akkor is, ha azok közé tartozol, akik mindig úgy csomagolnak, mintha az északi sarkra mennének, a 45 literes térfogat elegendő tárolóhelyet kínál és biztosan kielégíti a te igényeidet is. A táskát elnyűhetetlennek tartják, ami nem is túlzás. Két nagyon tartós anyag kombinációjából készült, amelyek a kétoldalas kialakításnak köszönhetően nemcsak vízállóak, hanem könnyen tisztíthatók is. A Tatonka Barrel erős Tarpaulin vitorlavászon anyagból, alja pedig tartós Textreme poliészter anyagból készült.

A Tatonka Barrel S Bright Blue II utazótáska főbb jellemzői

  • Elnyűhetetlen, nagy térfogatú utazótáska fedéllel
  • Úgy tervezték, hogy sporttáskaként a kezedben vagy hátizsákként a hátadon is hordhatod
  • Nagyméretű fő rekesz belső zsebekkel
  • A táska fedele két irányból húzható, erős, zárható cipzárral rendelkezik (a zár nem tartozék)
  • A táska mindegyik oldala rendkívül széles füllel rendelkezik, így még kényelmesebb viselni
  • A Tatonka-n lévő hordfüleket egy tépőzár segítségével egymáshoz illesztheted
  • Két levehető, kényelmes vállpánt
  • Változó rögzítési pontok a vállpántokhoz
  • A megerősített alj a táskában történő tárolást biztonságosabbá teszi 
  • Kivehető névcímke
  • A Tatonka táska tartós és vízálló anyagokból készült
  • Könnyen tisztítható utazótáska

Egy valóban tartós, nagyon nagy "hordó"

Még a Tatonka nagy térfogata sem akadályozhat meg téged abban, hogy pontosan átlásd, mit hova tettél. A fő zseb két irányból húzható cipzárral nyitható, amellyel a táskát valóban nagyra nyithatod. A nagy nyílás megkönnyíti az utazáshoz szükséges holmik be- és kipakolását. A táska fő rekesze több más zsebbel is rendelkezik, amelyek szabadon hozzáférhetőek vagy cipzárral zárhatók. A fedél alatt egy nagy cipzáras, hálós zseb rejtőzik. Mivel a táska tartós és vízálló anyagokból készült, minden, amit beleteszel, mindig biztonságban lesz.

Variálható Tatonka, praktikus Barrel

Az utazótáskát sporttáskaként a kezedben, de akár hátizsákként a hátadon is hordhatod. A Tatonka Barrel S Bright Blue II külsején két masszív, rövid fül helyezkedik el, amelyek tépőzárral egymáshoz illeszthetők, így kényelmesebben tudod vinni. Ezenkívül két levehető vállpánttal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a táskát hátizsákként kényelmesen a hátadon is vihesd. A párnázott pántok egyedileg állíthatók, és ha nincs rájuk szükség, az oldalzsebbe rejtheted őket. A Tatonkát igazán hosszú útra is magaddal viheted. A névcímke biztosítja, nehogy elveszítsd a csomagod.

Felhasznált anyagok:
1) Vitorlavászon 1000 - Tarpaulin 1000 (50% poliészter, 50% poliklorid, 1000 D - robusztus vitorlavászon anyag sima felülettel)
2) Textreme 6.6 (100% poliészter, 600 D - textil poliészter anyag, robusztus, színes és sokoldalú, PU bevonattal az időjárással szembeni ellenállóképesség érdekében)
(D = denier - a szál finomságának mértékegysége, 9000 méter hosszú anyag tömege grammban kifejezve, 1 denier 1 gramm 9000 méteren)

Méret (szé × mé × ma):
53 × 33 × 33 cm

Térfogat:
45 l

Tömeg:
1,30 kg


Paraméterek

Szín

Szín Kék

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Tömeg

Tömeg 1,3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 45 l

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz, Utazáshoz

Rendeltetés

Típus Uniszex

Viselési mód

Viselési mód Válltáska
Kód:  SPTta005
Termékszám:  4013236094749

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15