Oldal frissítése

Tatonka állvány, alkoholos égőhöz

5 2 értékelés

Tatonka állvány, alkoholos égőhöz

Biztonságos állvány, Tatonka alkoholos égőhöz. Az állvány egyenetlen talajon is stabilan áll. Rozsdamentes acélból készült, gyorsan összecsukható és gyorsan felállítható. Az állványt a Tatonka alkoholtartalmú égővel való használatra tervezték.

súly:
85 g

mérete:
7,5 x 3 cm

érdekesség:

A Tatonka szó a Sioux nyelvben Bölényt jelent. A német cég azért választotta a Tatonka nevet, mert nemcsak az erőt, a dinamizmust és a szabadságot testesíti meg, hanem kifejezi a természet irántis elköteezettséget, a természettel való barátságot és megbékélést. Termékeinek gyártása során a vállalat csak olyan anyagokat használ, amelyek megfelelnek a magas minőségi és funkcionális követelményeknek.

 
Kód:  SPT22030
Termékszám:  4013236090734

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15