Oldal frissítése

Takira V6 LED piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Takira V6 LED piros

A Takira V6 LED elektromos roller elegáns piros kivitelben könnyen megbirkózik mind a tereppel, mind a várossal. A 120 W-os erejű villanymotor maximálisan 15 km / h sebességet biztosít. Ilyen erőteljes motorral könnyedén leküzdhető az emelkedő is. A távolságtartomány a töltési kapacitástól, a járművezető súlyától és az úttest típusától függ. A Takira elektromos roller rendkívül stabil és elegáns összecsukható szerkezettel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és tárolást. A nyereg ergonomikus alakja kényelmes és zavartalan vezetést biztosít a vezetőnek.

A Takira V6 LED elektromos roller fő jellemzői, piros

  • 120 W teljesítményű elektromos motor
  • Hátsó szíjmeghajtás
  • A Takira roller kötőelemei és futófelület mintázata csúszásgátló kialakításban
  • Töltési idő 4 - 10 óra
  • A csúszásgátló felület piros háttérvilágítású
  • Egyszerűen összecsukható és szétnyitható
  • Maximális sebesség 15 km / h
  • Maximális távolságtartomány 15 km
  • Töltő a csomagban
  • A roller tömege 10,1 kg

Kényelmes és biztonságos

A gyártók megpróbálták megtalálni az egyensúlyt a szórakozás és a biztonság között. Csak akkor, amikor maximális védelem érhető el, élvezheti teljesen a vezetést. A Takira elektromos roller olyan minőségi fékekkel rendelkezik, amelyek elég érzékenyek, és a kormányon és a sárvédőn is elérhetők. Ezek a fékek általában javítják a fékteljesítményt, és ezáltal lerövidítik a megálláshoz szükséges útvonalat. A biztonság ugyanis az első! A nagy kapacitású és biztonságos akkumulátor folyamatosan nagy teljesítményt nyújt. Az akkumulátor kialakítása modern és vizuálisan illeszkedik az elektromos roller általános megjelenésével. Az akkumulátor gyorsan kivehető, és viheti magával. 

A csomag tartalma:
Elektromos roller
Hálózati adapter
Szerelési anyag
Kézikönyv
Tartalék biztosítékok


Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás 6,6 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ionos
Kód:  SPTtak005
Termékszám:  4260195335431

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20