Oldal frissítése

Takira V6 LED kék

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Takira V6 LED kék

A Takira V6 LED elektromos robogó elegáns, kék színű, könnyen kezelhető mind a terepen, mind a városban. A 120 W-os villanymotor maximális sebessége 15 km/h. Ilyen erőteljes motorral könnyedén leküzdhetők az emelkedők is. A táv, amelyet meg tud tenni a járművezető kapacitásától, súlyától és az út típusától függ. A Takira elektromos robogó rendkívül stabil és elegáns szerkezettel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és tárolást. A nyereg ergonomikus alakja kényelmes és zavartalan vezetést biztosít.

A Takira V6 elektromos robogó LED-k főbb jellemzői, kék

  • 120 W teljesítményű elektromos motor
  • Hátsó szíjhajtás
  • Takira kötőelemek és futófelület mintázat csúszásgátló beállításban
  • Töltési idő 4 - 10 óra
  • A csúszásgátló felület kék háttérvilágítás
  • Egyszerű összecsukható és összecsukható
  • Maximális sebesség 15 km / h
  • Maximális hatótávolság 15 km
  • Töltő a csomagban
  • A robogó súlya 10,1 kg

Kényelmes és biztonságos

A gyártó megpróbálta megtalálni az egyensúlyt a szórakozás és a biztonság között. Hiszen a vezetés csak akkor élvezhető, ha maximális biztonságos is. A Takira elektromos robogó olyan minőségi fékekkel rendelkezik, amelyek elég érzékenyek, és a kormányon és a sárvédőn vannak. Ezek a fékek általában javítják a fékteljesítményt, és ezáltal lerövidítik a fékezési útvonalat. A biztonság az első. A nagy kapacitású és biztonságos akkumulátor folyamatos teljesítményt nyújt. Az akkumulátor kialakítása modern és vizuálisan egyezik az elektromos robogó általános megjelenésével. Az akkumulátor gyorsan eltávolítható. 

Csomag tartalma:
Elektromos robogó
Adapter
Szerelési anyag
Kézikönyv
Cserélő biztosítékok


Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás 6,6 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ionos
Kód:  SPTtak006
Termékszám:  4260195335424

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20