Oldal frissítése

Takira Tank 800 TT fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Takira Tank 800 TT fekete

A Takira Tank 800 TT elektromos robogó elegáns, fekete színű, könnyen kezelhető mind a terepen, mind a városban. A 36W-os, 800W villanymotor maximális sebessége 40 km/h. Ilyen erőteljes motorral könnyedén leküzdhetők az emelkedők is. A táv, amelyet meg tud tenni a járművezető kapacitásától, súlyától és az út típusától függ. A Takira elektromos robogó rendkívül stabil és elegáns szerkezettel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és tárolást. A nyereg ergonomikus alakja kényelmes és zavartalan vezetést biztosít.

A Takira Tank 800 TT elektromos robogó legfontosabb jellemzői, fekete

  • 36 V-os villanymotor 800 W-os teljesítmény mellett
  • Akkumulátor kapacitása 12 Ah
  • A robogó töltési ideje 6-8 óra
  • Első fényszóró és hátsó LED-es fény az éjszakai és éjszakai vezetésre
  • Perforált és hornyos tárcsafékek, átmérője 14,5 cm
  • Maximális sebesség 40 km / h
  • Maximális hatótávolság 25 km
  • Praktikus kosár csuklós fedéllel terhek szállítására
  • A Takira robogó súlya 42 kg
  • Terhelhetőség 150 kg

Kényelmes és biztonságos

A gyártó megpróbálta megtalálni az egyensúlyt a szórakozás és a biztonság között. Hiszen a vezetés csak akkor élvezhető, ha maximális biztonságos is. A Takira elektromos robogó olyan kiváló minőségű tárcsafékekkel rendelkezik, amelyek elég érzékenyek, és elől valamint hátul is megtalálhatók. Ezek a fékek általában javítják a fékteljesítményt, és ezáltal lerövidítik a fékezési útvonalat. A féklámpa kiegészíti ezeket az előnyöket. A biztonság az első. A nagy kapacitású és biztonságos akkumulátor folyamatos teljesítményt nyújt. Az akkumulátor kialakítása modern és vizuálisan egyezik az elektromos robogó általános megjelenésével. Az akkumulátor gyorsan eltávolítható. A visszapillantó tükrök áttekintést nyújtanak a hátulról.

Csomag tartalma:
Elektromos robogó
Indító kulcs
Bizonyítvány
Adapter
Eszköz
Kézikönyv


Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás 12 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-polimer
Kód:  SPTtak003
Termékszám:  4260414890185

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10