Oldal frissítése

Takira Tank 500 TT fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Takira Tank 500 TT fekete

A Takira Tank 500 TT elektromos robogó elegáns fekete kivitelben könnyen kezelhető mind a terepen, mind a városban.A 36 W-os, 500 W-os teljesítményű villanymotor maximális sebességet biztosít 20 km / h sebességig. Ilyen erőteljes motorral könnyedén leküzdhető a mászás. A tartomány a járművezető kapacitásától, súlyától és az út típusától függ. A Takira elektromos robogó rendkívül stabil és elegáns szerkezettel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és tárolást. A nyereg ergonomikus alakja kényelmes és zavartalan vezetést biztosít a versenyzőknek.

A Takira Tank 500 TT elektromos robogó legfontosabb jellemzői, fekete

  • 36V villanymotor 500 W kimenettel
  • Akkumulátor kapacitása 12 Ah
  • Töltési idő 6-8 óra
  • Elülső fényvisszaverő és hátsó LED világítás sötét és éjszakai vezetésre
  • Perforált és hornyos tárcsafékek, átmérője 14,5 cm
  • Maximális sebesség 20 km / h
  • Maximális hatótávolság 25 km
  • Gyakorlati kosár csuklós fedéllel terhek szállítására
  • Súly 42 kg
  • Kapacitás betöltése 110 kg

Kényelmes és biztonságos

A gyártók megpróbálták megtalálni az egyensúlyt a szórakozás és a biztonság között. Csak akkor, ha maximális védelem érhető el, teljesen élvezheti a vezetést. A Takira elektromos robogó olyan kiváló minőségű tárcsaféket használ , amelyek kellően érzékenyek, és mind elöl, mind hátul. Ezek a fékek általában javítják a fékteljesítményt, és ezáltal lerövidítik a megállítani kívánt útvonalat. A féklámpa kiegészíti ezeket az előnyöket. A biztonság az első.A nagy kapacitású és biztonságos akkumulátor folyamatos teljesítményt nyújt. Az akkumulátor kialakítása modern és vizuálisan egyezik az elektromos robogó általános megjelenésével. Az akkumulátor gyorsan eltávolítható, és magával viheti.A visszapillantó tükrök áttekintést nyújtanak a hátulról.

Csomag tartalma:
Elektromos robogó
Indító kulcs
Bizonyítvány
Adapter
Eszköz
Kézikönyv

Kód:  SPTtak004
Termékszám:  4260414890215

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10