Oldal frissítése

Tactic Carp Rain Pant Green

Tactic Carp Rain Pant Green

A Green Tactic Carp Rain kényelmes és minőségi nadrág, különösen alkalmas mozgásra és vidéki tartózkodásra. Méret nadrág vízálló anyagból készül, ami biztosítja a magas vízlepergetést. A kimerült területeket Ripstop erősíti. A vízálló YKK cipzárak és a ragasztott varratok 100% -os nedvességet és nedves védelmet biztosítanak. Még akkor is, ha a T actic Carp Rain zöld nadrág vízálló, nagyszerű légáteresztő képességgel és szélellenállással fognak örülni. A Tactic Carp Rain Green a Mesh Liner béléssel is büszkélkedhet. Ha kirándulni szeretne, akkor 6 praktikus zsebet használ, hogy sok fontos dolgot tároljon.

A Tactic Carp Rain zöld nadrág főbb jellemzői

  • Zöld, kényelmes és minőségi nadrág, ideális a természet számára
  • Vízálló anyagból készült
  • A kimerült területeket Ripstop erősíti
  • A nadrág YKK vízálló cipzárral rendelkezik
  • A varratok a maximális kényelem érdekében ragasztva vannak
  • A Tactic Carp Rain lélegző és szélálló
  • A nadrág hálós béléssel rendelkezik
  • A Green Tactic Carp Rain 6 zsebet élvez

Minőségi taktikai pontyok eső zöld nadrág

A nadrág minőségét a Tactic Carp csapata teszteli , amely minden részletet követ, és 100% -os funkcionalitást igényel. A csapat nem elégedett a félúton megoldással, így garantálják a zöld Tactic Carp Rain nadrágok legmagasabb minőségét és funkcionalitását.

Szín:
zöld

Kód:  JVR068903NAD
Termékszám:  JVR068903NAD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05