Oldal frissítése

SXT Light Plus szürke

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SXT Light Plus szürke

Az SXT cég ultrakönnyű Light Plus szürke rollere. A kiváló, német minőségű anyagok és alkatrészek miatt ez a legkönnyebb és legkompaktabb elektromos roller a világon. Kiváló, 35 km-es hatótávolság, akár 30 km/h végsebesség, felső első és hátsó LED-es világítás - mindez mindössze 11 kg-ban. A precíziós motor maximális teljesítménye 500 W, a Li-PO akkumulátort 1,5-2 óra alatt fel lehet tölteni. Ráadásul a roller könnyen összecsukható, így bárhová magaddal viheted. A robogó 8,5" kerekekkel büszkélkedik, megtalálható rajta az elülső és a hátsó lengéscsillapító és minőségi, 6061 T6 alumíniumból készül. A maximális teherbírása 125 kg.

Az SXT Light Plus robogó legfontosabb jellemzői

  • SXT Light Plus elektromos robogó színe szürke
  • Első és hátsó LED-ek az esti és éjszakai menetekhez
  • Az innovatív KERS technológia akár 60% -kal növeli a hatótávolságot
  • Sebességszabályozó a kívánt sebesség fenntartásához
  • Minőségi 6061 T6 alumínium anyagokból készült
  • Első és hátsó lengéscsillapítók
  • 8,5" átmérőjű kerekek
  • Teherbírása 125 kg

Precízen felhasznált energia

Az SXT Light Plus a KERS technológiát alkalmazza, amely a Forma 1-ben is használt rekuperációs elven működik. A fékrendszerből visszaforgatott energiát ismét használhatod a roller vezetéséhez, így ezáltal akár 60% -kal is megnövelheted a hatótávolságot! Mindezt egy kiváló, energiahatékony max. 500 W teljesítményű motor egészíti ki.

Elektromos vezérlés

Az UBHI vezérlőegységben található meg az összes vezérlő, mint pl. gáz, fék, fényszabályozók, sebességtartó automatika vagy a sebességkorlátozó. A beépített LED-lámpának hat erős LED-je van, amelyek az LCD kijelzőt is megvilágítják. Ezen megtekintheti az aktuális adatokat, például az akkumulátor töltőttségét, az aktuális és az átlagos sebességet, a futásteljesítményt és még sok minden mást is. Használhatod a kürtöt is.

Modern technológia

Vezetés közben a sebességtartó automatát úgy állíthatod be, hogy állandó sebességet vagy sebességkorlátozót biztosítson, így a roller nem fog túllépni egy bizonyos sebességet. Ez biztosítja a teljes vezetési kényelmet, a lengéscsillapítókkal, a szinte kiszúrhatatlan nyomásmentes gumiabroncsokkal, és a pár másodperc alatt összehajtható konstrukcióval együtt!

Paraméterek

Konstrukció

Teherbírás 125 kg
Tömeg 11 kg

Tulajdonságok

Szín Szürke

Meghajtás

Teljesítmény 500 W
Maximális sebesség 30 km/h

Akkumulátor

Megtehető távolság 35 km
Akkumulátor kapacitás 6,5 Ah
Akkumulátor típusa Lítium
Kód:  SPTsx452
Termékszám:  4260293118936
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20