Oldal frissítése

SXT Light Plus kék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SXT Light Plus kék

SXT Light Plus ultra könnyű elektromos robogó kék színben. A minőségi paramétereket a német minőség biztosítja. Kiváló 35 km-es hatótávolság, 30 km/h sebesség, felső első és hátsó LED-es világítás - mindez 11 kg-ban. Precíziós motor, 500 W maximális teljesítménnyel, és Li-PO akkumulátor, amely 1,5-2 órán belül töltődik fel. Ezen kívül a robogó könnyen összecsukható és bárhová magaddal viheted. A robogó 8,5"-os kerékkel is rendelkezik, valamint mind első és hátsó lengéscsillapítókkal, amelyek minőségi 6061 T6 alumíniumból készültek. A maximális teherbírása 125 kg.

Az SXT Light Plus kék robogó legfontosabb jellemzői

  • SXT Light Plus elektromos robogó kék kivitelben
  • Első és hátsó LED-ek éjszakai használatra
  • Az innovatív KERS technológia akár 60% -kal növeli a hatótávolságot
  • Sebességszabályozó a kívánt sebesség fenntartásához
  • Minőségi anyagokból készült - 6061 T6 alumínium
  • Első és hátsó lengéscsillapítók
  • 8,5" átmérőjű kerekek
  • Teherbírás 125 kg

Az energia pontos felhasználása

Az SXT Light Plus a KERS technológiát alkalmazza, amely a Forma 1-ben is használt, rekuperációs elv alapján működik. A fékrendszer feleslegét használja a robogó működtetéséhez, így akár 60%-kal növeli a hatótávolságot! Mindezt kiegészíti egy kiváló, energiahatékony motor, akár 500 W teljesítménnyel.

Elektromos vezérlés

Az UBHI vezérlőegység ötvözi a robogó összes vezérlését, mint pl. a gázt, a féket, a fényszabályozást, a sebességtartó automatikát vagy a sebességkorlátozót. A beépített LED lámpának hat erős LED-del rendelkezik, amelyek az LCD kijelzőt is megvilágítják. Megtekintheted az aktuális adatokat, például az akkumulátortöltést, az aktuális és az átlagos sebességet, a futásteljesítményt és még sok mást. A duda is rendelkezésre áll.

Modern technológia

Vezetés közben automatikus sebességet állíthatsz be, amely állandó sebességet, vagy sebességkorlátozást biztosít, így a robogó nem léphet túl egy bizonyos sebességet. A lengéscsillapítókkal, a kilyukaszthatatlan, nyomásmentes kerekekkel, és főleg a másodpercek alatti indítással garantálja a vezetés teljes kényelmét!

Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás 6,5 Ah
Akkumulátor típusa Lítium
Kód:  SPTsx652
Termékszám:  4260293118943
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15