Oldal frissítése

Swiza svájci bicska - D03 piros

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Swiza svájci bicska - D03 piros

A hiteles svájci kés kiváló minőségű anyagokból készült, ez a nagyszerű eszköz pedig egy munkaterületről sem hiányozhat. A kés egy forradalmian új design-al került kialakításra, amely bármilyen munkát megkönnyít. Az alakja szintén hozzájárul a műszerekhez való könnyű hozzáféréshez. A svájci bicska része egy kés is, amelyet a biztosíték kioldásával könnyen aktiválhat a fogantyún található gomb megnyomásával. A bicska további előnye, hogy a kés alkalmas a mosogatógépben való tisztításra is.

Legfontosabb jellemzők

  • Svájci minőség
  • Kiváló fogás bármelyik kézzel
  • A puha fogantyúja megkönnyíti a munkát
  • 11 funkció

Precíziós felszereltség

Ez egy olyan eszköz amely időt takaríthat meg Önnek minden helyzetben. A penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A kés mellett egyéb hasznos eszközöket találhat, mint például a sörbontó és konzervnyitó. A dörzsár és a lyukasztó hasonlóan jól jöhet. Ezen túl két minőségi csavarhúzóval is ellátták. Az esetleges elektromos munkát tekintve pedig, kábelezővel is fel van szerelve. A hab a tortán az, hogy a dugóhúzót egy professzionális borpincér tervezte.

Paraméterek

Penge

Penge hossza 7,5 cm
Hossz 9,5 cm

Tömeg

Tömeg 83 g

Funkciók

Funkciók száma 11
Funkciók Kés, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Csipesz, Laposfejű csavarhúzó, Lyukasztó, Bőrlyukasztó, Lyuktágító, Dugóhúzó

Típus

Típus Zsebkés

Méretek

Penge hossza 7,5 cm
Bezárt eszköz hossza 9,5 cm
Kód:  SPTms1463
Termékszám:  7640167730643

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05