Oldal frissítése

Swiza svájci zsebkés D04 kék

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Swiza svájci zsebkés D04 kék

Az első osztályú anyagokból készült eredeti svájci kés egyetlen munka közben sem hiányozhat. A kés forradalmi kialakítása bármely feladat során megkönnyíti a használatot. A kialakítás révén az eszközökhöz is könnyebben hozzáférsz. A késen egy lámpa is van, amelyet a nyélen található Swiza logó megnyomásával kapcsolhatsz be. A kés másik előnye, hogy mosogatógépben is mosható. 

Főbb jellemzők

  • Svájci minőség
  • Jobb és bal kézben egyaránt jól használható
  • A lágy markolat megkönnyíti a munkát
  • 11 funkció

Precíziós eszköz

A kés minden helyzetben segítségedre lesz. A penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A késen elkészített üvegnyitót és konzervnyitót is találsz. Ezen kívül 3 remek csavarhúzót is kapott. Villanyszerelés közben jó szolgálatot tesz a kábelborítás eltávolítására szolgáló eszköz.


Paraméterek

Penge

Penge hossza 7,5 cm
Hossz 9,5 cm

Tömeg

Tömeg 87 g

Funkciók

Funkciók száma 11
Funkciók Kereszt csavarhúzó, Kés, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Csipesz, Laposfejű csavarhúzó, Lyukasztó, Bőrlyukasztó, Dugóhúzó

Típus

Típus Zsebkés

Méretek

Penge hossza 7,5 cm
Bezárt eszköz hossza 9,5 cm
Kód:  SPTms1470
Termékszám:  7640167731916

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15