Oldal frissítése

Swix Viasz készlet P0019

5 4 értékelés
12 690 Ft

Swix Viasz készlet P0019

Sokan el sem tudják képzelni a telet síelés nélkül. Ahhoz, hogy jól tudj síelni, gondozni kell a sílécet, megfelelő kezelést biztosítani számára, és a megfelelő viasz segítségével kell a sílécet az időjáráshoz igazítani. Nemcsak a profi versenyzők, hanem a szabadidős síelők is értékelni fogják a P0019 szilárd viaszkészletet parafával  a reflexiós zónához.

A Swix V sorozatú szilárd viaszok kiváló minőségűek, a benne lévő teljesen finomított kőolajviasznak, szintetikus kaucsuknak és gyógyszerészeti minőségű olajoknak köszönhetően. A sí viaszolása nagyon fontos: a viasz védi és táplálja az talpat, a talp így megtartja rugalmasságát és nem szárad ki. A jól viaszolt sítalp gyorsabb és biztonságosabb lesz, és nem kerül annyiba.
A készlet tartalma:

  • V40 kék extra viasz 
  • V45 lila speciális viasz 
  • V55 piros speciális viasz 
  • Szintetikus parafa T10

A 45 g-os R40 viasz kék extra a legnépszerűbb szilárd viasz a V sorozatban. Rugalmasságának és alkalmazkodóképességének köszönhetően fagypont alatti hőmérsékletek széles skáláját fedi le. Alkalmas frissen hullott havon -1 °C és -7 °C között, valamint egy napnál régebbi, finom szemcsés havon -3 °C és -10 °C között

A 45 g-os V45 lila speciális mászó viaszt gyakran használják nemcsak a versenyeken, hanem a szabadidős síelésben is. Ha a kék viasz extra csúszni kezd, akkor egy vékony réteg lila speciális viaszt kell felhordani. A viasz alkalmas frissen hullott havon 0 °C és -3 °C közötti hőmérsékleten, valamint egy napnál régebbi, finom szemcsés havon -2 °C és -6 °C között.

A 45 g-os V55 piros speciális viasz ideális fagypont körüli hőmérsékleten. Alkalmas frissen eső vagy nedves havon +1 °C és 0 °C közötti hőmérsékleten, valamint egy napnál régebbi, finom szemcsés vagy szemcsés havon 0 °C és -2 °C közötti hőmérsékleten.

T10 szintetikus parafa gondoskodik a sítalpról és alkalmas a viaszok eloszlatására. Magasabb hőmérsékletet képes létrehozni, mint egy klasszikus parafa, ezért ezzel a szintetikus parafával a viaszok jobban szétkenhetők. Ezenkívül a parafa nagyon könnyű.

Használat:

tisztítsd meg a sítalpat, távolítsd el a viaszmaradványokat és a különféle szennyeződéseket

a viasz felszívódásának növelése érdekében viaszolás előtt ecsettel csiszold le a talpat

a viaszt csak kend a reflexiós zónára, és a parafával terítsd szét

a viaszolás ellenállása és tartóssága a felhordott rétegek számával növekszik, ezért a viaszt több rétegben vidd fel

végül töröld le a talpat egy ruhával



Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetése Sífutó lécek

Wax típusa

Viasz típus Felmenet
Alkalmas a felületkezelésre Pikkelyes
Wax típusa Szilárd

Hóviszonyok

Hó típusa Új, Régi
Hó hőmérséklete Univerzális

Fluor tartalom

Összetétel jellemző CH szénhidrogén
Szín Piros, Lila, Kék

Csomagolás

Waxok száma a csomagban 3 db
Kód:  SPT2359
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7045950076425

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15