Oldal frissítése

Swix T0160B nylon kék

5 3 értékelés
14 990 Ft

Swix T0160B nylon kék

Szeretsz síelni vagy snowboardozni? Azok közé tartozol, akik a téli felszerelés karbantartását maguk végzik? Akkor a jól ismert Swix márka következő terméke ideális választás lesz számodra. Biztosan tudod, hogy a márka a világbajnokságok és a Swix Racing üzemek professzionális szerviztechnikusa. 

A tökéletesen sima siklásért

A Nylon kefe rövid, kék, 0,12 mm hosszú sörtékkel ellátott. Szögletes alakjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik mindenki kezébe. Elsősorban az alapszerkezet végső felületi kezelésére használatos, és minden típusú viasszal használható. Ha szeretnéd, hogy a viasz tökéletesen illeszkedjen a felülethez, ajánlott 5-10 alkalommal átkefélni. Szerezd be a terméket, és légy felkészülve minden fajta hóra.


Kód:  SPT2371
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7045950313193

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05