Oldal frissítése

Swix Derék RE002

4,0 2 értékelés
11 590 Ft

Swix Derék RE002

Mindannyian ismerik az égető érzést egy kihívásokkal teli versenyen, amikor szivesen harapna valamit, vagy inna egy kis energiaitalt. Ha ön versenyző, sportrajongó, vagy csak alkalmi sportoló, akkor mindenképpen értékelni fogja ennek a kis táskának a minőségét. A gyártásnál használt anyagot, kihívást jelentő körülményekre találták ki.

A táska egy övvel és egy csattal erősíthető fel a derékra. A hátoldalán fog találni egy nagy zsebet, amelyet energia szeletekhez, értékekhez, telefonhoz vagy kulcshoz terveztek. Továbbá, megtalálható egy italtartó hőszigeteléssel. A remek kialakításnak köszönhetően, még intenzív mozgások közepette sem esik ki a tartóból az italunk.

Alkalmas:
Sífutásra

Miért a Swix?

  • Egyszerű rögzítés csattal
  • Nagy zseb az értékeknek
  • Lehetőség van egy üveg folyadék elhelyezésére is
  • Kellemes design fekete és piros színben

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Piros
Motívum Motívum nélkül

Használat

Használat Sportoláshoz
Sporttevékenységek Síelés, Snowboardozás

Rendeltetés

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Zsebek száma 1
Felszerelés Fényvisszaverő elemek
Kód:  SPT2346
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7045951463637

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15