Oldal frissítése

Swix CH12X kombi 60g

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Swix CH12X kombi 60g

A sífutás igen népszerű és elterjedt sport, amely túl a fizikai teljesítményen nagyszerű élményeket is kínál. Annak érdekében, hogy minden úgy legyen, ahogy lennie kell, ne feledkezz meg a csúszó felület minőségi előkészítéséről! Semmi sem rosszabb, mint amikor a futóléc a hegyekben megcsúszik vagy éppen ellenkezőleg, nem megy le a lejtőn. Ezért a hóba való minden elindulás előtt érdemes ellenőrizni, milyen a kinti hőmérséklet és ahhoz megválasztani a megfelelő viaszt.
A szénhidrogén tartalmú CH12X csúszó viasz készlet három viasz kombinációjából áll össze - kék CH6X, lila CH7X és piros CH8X.
Tömege:
3 x 20 g

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetése Sífutó lécek

Wax típusa

Viasz típus Csúszós
Wax típusa Szilárd

Hóviszonyok

Hó típusa Új, Régi
Hó hőmérséklete Univerzális

Tömeg

Tömeg 60 g

Fluor tartalom

Összetétel jellemző CH szénhidrogén
Kód:  SPT2323
Termékszám:  CH12X-6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20