Oldal frissítése

SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR

4,7 45 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR

Valószínűleg minden sportrajongó keres olyan eszközt, amivel képes nyomon követni a különböző sporttevékenységeket, átadni fontos információkat vagy pontosan meghatározhatja a célhoz vezető utat. A Suunto SPARTAN ULTRA HR karóra mindössze 5 × 5 × 1,7 cm mérető, a tömege mindössze 73 gramm de az összes említett adatot könnyen a rendelkezésére képes bocsátani. A sérülésekkel szembeni ellenállás és az akár 10 ATM garantált vízállóság a minőségi kivitelezésnek  köszönhető. A burkolat anyaga poliamid, a zafír kristályüveget nem lehet csak úgy megkarcolni a kényelmes szíj pedig szilikonból készült. 

Legfontosabb jellemzői

  • Színes érintőképernyő
  • Egyszerű és tiszta design
  • Lokalizáció és még sok más
  • Tartalmaz egy mellkasi övet is
  • Vízálló: 10 ATM
  • Méretek: 50 x 50 x 17 mm
  • Tömeg: 73 g
  • Anyaga: poliamid, szilikon
  • Szín: fekete

Minden egy helyen

Ez a multisport óra viselőjének nem csak tökéletes designt, de rengeteg funkciót és alkalmazásokat kínál, amelyek az első ránézésre megszeret. Az óra domináns része a jól olvasható, színes 320 × 300 pixel felbontású érintőképernyő. Párosítsa az órát az okostelefonjával, legyen az iOS vagy Android, és ellenőrizze a kijelzőn a bejövő hívásokat, üzeneteket, e-maileket közvetlenül az óra kijelzőjén. Letöltheti az új alkalmazásokat, frissítheti a térképeket vagy elemezheti az elért teljesítményt a Movescount sportnapló alkalmazásban. A sportteszter, ha be van kapcsolva a GPS, akár 18 órányi működést biztosít anélkül, hogy fel kellene tölteni. 

Az óra lesz az a berendezés, ami támogatást és elemzés biztosít több mint nyolcvan különböző sporttevékenység művelésénél. A mellkas öv biztosítja a pulzusszám pontos mérését, a kijelző pedig megjeleníti a elégetett kalóriák mennyiségét is. A navigáció soha nem hagyja, hogy elveszíteni a pontos irányt. A Find back funkcióval mindig megtalálja a haza vezető utat az előprogramozott pontokon keresztül. Minden bizonnyal jól jön majd a magasságmérő, a barométer és az iránytű is. Rezgés figyelmezteti önt, ha közelít a beállított napi lépésszám értékhez, vagy akkor, ha az adott távon megdöntötte saját rekordját. Az idő automatikusan a tényleges tartózkodási hely szerint állítódik be. A termék kompatibilis más Suunto márkájú termékekkel. 

 

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete
Vízállóság 100 m (10 ATM)

Funkciók

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 64 óra (2,67 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 18 óra (0,75 nap)
Kód:  KHO9005
Termékszám:  6417084202635
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20