Oldal frissítése

SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR

4,7 45 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR

Valószínűleg minden sportrajongó keres olyan eszközt, amivel képes nyomon követni a különböző sporttevékenységeket, átadni fontos információkat vagy pontosan meghatározni a célhoz vezető utat. A Suunto SPARTAN ULTRA HR karóra mindössze 5 × 5 × 1,7 cm méretű, a tömege mindössze 73 gramm de az összes említett adatot könnyen a rendelkezésére képes bocsátani. A sérülésekkel szembeni ellenállás és az akár 10 ATM garantált vízállóság a minőségi kivitelezésnek  köszönhető. A burkolat anyaga poliamid, a zafír kristályüveg szinte alig karcolódik, a kényelmes szíj pedig szilikonból készült. 

legfontosabb jellemzői

  • Színes érintőképernyő
  • Egyszerű és tiszta design
  • Lokalizáció
  • Mellkasi övet tartalmaz
  • Vízállóság: 10 ATM
  • Méretek: 50 x 50 x 17 mm
  • Súly: 73 g
  • Anyaga: poliamid, szilikon
  • Szín: titán

Minden egy helyen

Ez a multisport óra viselőjének nem csak tökéletes designt, de rengeteg funkciót és alkalmazást kínál, amelyeket használatra ránézésre megszeret. Az óra domináns része a jól olvasható, színes 320 × 300 pixel felbontású érintőképernyő. Párosítsa az órát az okostelefonjával, legyen az iOS vagy Android, és ellenőrizze a bejövő hívásokat, üzeneteket, e-maileket közvetlenül az óra kijelzőjén. Letöltheti az új alkalmazásokat, frissítheti a térképeket vagy elemezheti az elért teljesítményt a Movescount sportnapló alkalmazásban. A sportteszter, ha be van kapcsolva a GPS, akár 18 órányi működést biztosít töltés nélkül.

Az óra lesz az a berendezés, ami támogatást és elemzés biztosít több mint nyolcvan különböző sporttevékenység művelésénél. A mellkaspánt biztosítja a pulzusszám pontos mérését, a kijelző pedig megjeleníti a elégetett kalóriák mennyiségét is. A navigáció soha nem hagyja, hogy elveszítse a pontos irányt. A Find back funkcióval mindig megtalálja a haza vezető utat az előprogramozott pontokon keresztül. Minden bizonnyal jól jön majd a magasságmérő, a barométer és az iránytű is. Rezgés figyelmezteti önt, ha közelít a beállított napi lépésszám értékhez, vagy akkor, ha az adott távon megdöntötte saját rekordját. Az idő automatikusan a tényleges tartózkodási hely szerint állítódik be. A termék kompatibilis más Suunto márkájú termékekkel. 

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete
Tömeg 73 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, GLONASS, Iránytű

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Séta, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 480 óra (20 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 240 óra (10 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  KHO9003
Termékszám:  6417084202611
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10