Oldal frissítése

SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK

A Suunto Smart Sensor az egyik legkisebb mellkasi pulzusérzékelő a piacon, amely az adatátvitelt Bluetooth kapcsolaton keresztül valósítja meg. A méreteinek köszönhetően nem akadályoz, akár futsz, akár súlyt emelsz. Alapértelmezetten kompatibilis az Ambit3 órákkal, az iPhone-nal, az Android operációs rendszerű telefonokkal és tabletekkel, amelyek Bluetooth Smart rendszert használnak.

 De ha az azonnali kommunikáció nem lehetséges, például úszás közben, akkor az összes adatot a memóriájába menti, és ezeket később elemezheted. A Suunto Movescount pontos statisztikáival tökéletes áttekintést kapsz az edzés hatékonyságáról.

  • 30 méterig vízálló
  • Cserélhető elem
  • Szoftver frissítés lehetősége
  • Állítható mellkaspánt, 60-88 cm tartományban

Paraméterek

Kapcsolódás

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  KHO6783
Termékszám:  6417084181930
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05