Oldal frissítése

Suunto M5 NŐI FEKETE / EZÜST PACK

3,0 1 értékelés

Suunto M5 NŐI FEKETE / EZÜST PACK

Ez a sportteszter minden sportrajongó nő számára készült, akiknek segíthet a fizikai kondíció javításában, a  testzsír arányának csökkentésében (vagy ha úgy tetszik, a fogyásban), de azok számára is, akik csak jobb áttekintést szeretnének az edzéseikről. Ez a cég csúcsmodellje az M fitnesz sorozatból, ami azt jelenti, hogy az alsóbb kategóriás termékekkel szemben itt lehetősége van lábra szerelt vagy GPS sebesség és távolságmérő használatára, vagy arra, hogy letöltse az edzési programot a Movescount.com oldalról. Ezen túlmenően az óra azt is tudja javasolni, hogy mennyi időt töltsön el a regenerációval. Az M5 tartozéka egy kényelmes mellkasi öv a pulzusszám méréshez és egy ügyes Movestick PC Pod, hogy kommunikálni tudjon a számítógéppel. 

 

3 személyes cél

 

A sportteszter a fizikai teszt funkciók mellett 3 személyes cél beállításának funkcióját kínálja. Választhat a fizikai kondíció javítása, a testsúlycsökkentő vagy a szabad edzésekből. Természetesen részletes utasításokat kap a napi edzés ideális időtartamára és intenzitására. A mellékelt Suunto Comfort Dual Belt mellpánt kompatibilis a legtöbb kardio fitnesz géppel. Kényelmes és egy rövid párosítás után már használhatja is. Teljes áttekintése lesz a szívfrekvenciáról, és pár adat bevitele után mindig biztos lehet abban hány kalóriát égetett éppen el.

Küldje el az edzések tervét a Movescount.com oldalra az opcionális Suunto Movestick tartozékkal. Részletes áttekintést kap arról, hogy hogyan áll az edzésben. Ugyanitt tetszőleges edzőprogramot is letölthet. A további lehetőségek közül érdemes még megemlíteni, hogy az időt 12/24 órás formátumban tudja megjeleníteni, van naptár, napi ébresztés és stopper is. A vezérlés egyszerű a gombokkal, amiket akár le is zárhat.

 

Gyönyörű és tartós kialakítás

 

Az óra konstrukciója lenyűgöző, a szép designt jól kiegészíti a fekete és ezüst színek  kombinációja. Az M5 nagyon látványos a kézen, ezért az óráért igazán nem kell szégyenkeznie. A kijelző körül elhelyezett rózsaszín elemek igazán látványosak. Természetesen ki kell emelni a tartósságot és a vízállóságot (3 ATM), így nyugodtan edzhet akár zuhogó esőben is. A gumi szíj kényelmesen viselhető, sehol sem fogja nyomni.

 

 

 

A legfontosabb előnyök:

  • Suunto Dual Comfort Belt mellkasi öv
  • Könnyen kezelhető
  • Fitness teszt
  • Automatikus testmozgás program beállítás az elkövetkező 7 napra
  • Letölthető edzési programok a Movescount.com oldalról
  • Visszajelzés motivációs üzenetek formájában


Műszaki adatok:

Különleges Jellemzők és funkciók:
12/24 időformátum
Naptár
Napi ébresztés
Stopperóra
Valós időben javaslatok a gyakorlat intenzitására 
Követési sebesség és távolság (opcionális Suunto Foot POD, Bike POD vagy GPS POD)
Menü 9 nyelven (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)

A csomag tartalma:
Suunto M5 fekete - ezüst
Suunto Dual Comfort Belt mellkasi öv
Suunto Movestick Mini a számítógép csatlakoztatására 
Használati utasítás

Magyar kézikönyv

Paraméterek

Kijelző

Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Tok színe Szürke
Tömeg 40 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák GPS

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz
Sportteljesítmény funkció Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés
Smart funkciók Naptár, Stopper
Kód:  KHO5317
Termékszám:  SS020233000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20