Oldal frissítése

Suunto M2 Women Fuchsia

3,5 2 értékelés

Suunto M2 Women Fuchsia

Ez a sportteszter minden sportrajongó nő számára készült, akiknek segíthet a fizikai kondíció javításában, a  testzsír arányának csökkentésében (vagy ha úgy tetszik, a fogyásban), de azok számára is, akik csak jobb áttekintést szeretnének az edzéseikről. Ezt segíteni fogja a kényelmes szövet mellkasi öv a pulzusszám mérésére és az alap eszközök az edzés kiértékelésére. 

 

3 pulzus zóna

 

Adjon meg egyet a hat fitnesz szintből a fizikai kondíciójának megfelelően és pontos ajánlásokat kaphat az edzés során. Az edzési tevékenység során a sportteszter információt nyújt ahhoz, hogy hogyan jobban teljesítsen a gyakorlatok során. Amellett, hogy valós időben mutatja a pulzusszámot, képes átlagos pulzusszámot, elégetett kalóriát, vagy mutatni az egyiket a három szívverés zóna közül. Ez egy nagyon hasznos funkció különböző tevékenységeknél. Ha csökkenteni akarja súlyát, válassza az első zónát, a második zóna alkalmas az állóképességi edzésre, és a harmadik zóna segíti a csúcsteljesítmény elérését és javítja az aerob és anaerob kapacitást.

Az óra további lehetőségei között érdemes megemlíteni a megjeleníthető 12/24 órás időformátumot, a riasztót és a stopperórát. Az óra a gombokkal (amiket akár le is zárhat) egyszerűen vezérelhető.

 

Gyönyörű és tartós kialakítás

 

Az óra konstrukciója lenyűgöző, a szép designt jól kiegészíti a fekete és ezüst színek  kombinációja. Az M5 nagyon látványos a kézen, ezért az óráért igazán nem kell szégyenkeznie. Természetesen ki kell emelni a tartósságot és a vízállóságot (3 ATM), így nyugodtan edzhet akár zuhogó esőben is. A gumi szíj kényelmesen viselhető, sehol sem fogja nyomni.

A legfontosabb előnyök:

  • Suunto Comfort Dual Belt mellkasi öv
  • Három szívritmus zóna
  • Könnyen kezelhető
  • Figyelemmel kíséri valós időben a szívfrekvenciát és a kalória felhasználását
  • Stílusos design


Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
Suunto M2 rózsaszín-fehér
Suunto Dual Comfort Belt mellkasi öv
Használati utasítás

Magyar kézikönyv

Paraméterek

Kód:  KHO5319
Termékszám:  SS015855000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15