Oldal frissítése

Suunto M2 MEN LIME

5 1 értékelés

Suunto M2 MEN LIME

A pulzusmérő tervezték bármilyen sport rajongó, amely segít javításában fitness, csökkenti a zsír arányának (vagy ha úgy tetszik, a fogyás), és alkalmas minden nő számára, akik szeretik áttekintést az edzések.. Ez segíteni fogja a kényelmes szövet mellkasi öv pulzusszám méréshez és alapvető eszközei értékelésére képzés. 

Legfontosabb jellemzők

  • A mellkasi öv Suunto Comfort Dual Belt
  • Három szívritmus zónában
  • könnyen kezelhető
  • Figyelemmel kíséri a szívfrekvencia és a kalória valós időben
  • stílusos design

3 pulzus zóna

Adjon meg egy hat szintjét szerint a fitness szinten, akkor kapnak pontos ajánlásokat a képzés során. A tevékenység során azt sporttester nyújt információt, hogy segítsen a gyakorlat során. V reálném čase kromě trvání cvičení zobrazí váš tep, volitelně i průměrný tep, spálené kalorie nebo jednu ze 3 zón srdečního tepu. Ez egy nagyon hasznos funkció különböző célokra tevékenységét. Ha csökkenteni akarja súlyát, válassza az első zónát, a második zóna alkalmas állóképességi edzés, és a harmadik zóna elérése csúcsteljesítményt és javult az aerob és anaerob kapacitást.
Z dalších možností hodinek stojí zmínku zobrazení hodin ve 12/24hodinovém formátu, budík či stopky. Ellenőrző könnyű gombokkal a, zárható.

Gyönyörű és tartós kialakítás

Az építési maga lenyűgözi a szép design, kombinált zöld és fehér színben. M2 néz a kezét, és határozottan nekik nem kell szégyenkeznie. Természetesen ezek a tartósságot és a vízállóság 3 ATM, így nyugodtan, hogy a vonat az esőben. A gumi heveder kényelmes viselet, és nem nyomja sehol.
A csomag tartalma:

  • Suunto M2
  • A mellkasi öv Suunto Dual Comfort Belt
  • oktatás

Paraméterek

Kód:  KHO6779
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15