Oldal frissítése

Suunto M2 MEN BLACK

5 1 értékelés

Suunto M2 MEN BLACK

A Suunto sportteszter elsősorban a sportrajongók számára készült, és hála a kényelmi funkcióknak nagyon gyorsan meg fogja szeretni. Nemzetközileg is a Suunto a legjobb, nemcsak a búvárkodás terén használt, de az edzéseknél, vitorlázásnál, golfozásnál és még sok minden másnál használt csuklószámítógépek terén is. A cég fő fejlesztője a finn Tuomas Vohlonen, aki lelkes outdoor rajongó és a tájékozódás megszállottja, aki az 50-es években épített egy innovatív folyadékkal töltött iránytűt és ezzel egy teljesen új szintre emelte a precizitást és pontosságot.
A Suunto M2 sportteszter háza kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami nagy keménységgel büszkélkedhet és tökéletes megjelenést ad az egész órának. Az óralapot tartós ásványi üveg védi ami garantálja a tartósságot még durva bánásmód esetén is. A gumi szíj tökéletesen alkalmazkodik a kezéhez, és biztosítja a viselésnél a kényelmét. A gyártó 3 ATM vízállóságot deklarál, így nem kell aggódnia ha váratlanul elered az eső az edzés során.
A Suunto M2 univerzális kalauza lesz minden sporttevékenység alatt. Tökéletesen megfelel még a legmagasabb követelményeknek is az adatok valós idejű nyomon követésében. A standard funkciókon kívül, mint például a megjelenített idő, dátum, az ébresztés, a stopper és a visszaszámláló megbirkózik a pulzusszám követésével és az elégetett kalóriák számlálásával is. Aztán ott van még az automatikus váltás a három pulzuszóna között, hogy segítsen a tökéletes eredmény megmutatásában. Az óra a nyomógombokkal vezérelhető, amiket le is lehet zárni. A csomagolás tartalmazza a Suunto Comfort Dual Belt mellkasi övet, amely kompatibilis a legtöbb kardio fitnesz géppel.

 

 

A legfontosabb előnyök:

 

  • Suunto Comfort Dual Belt mellkasi öv
  • Könnyen kezelhető
  • Figyelemmel kíséri valós időben a szívfrekvenciát és a kalória égetését 
  • Stopper funkció
  • Három szívritmus zóna

Paraméterek

Kód:  KHO5318
Termékszám:  SS015854000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10