Oldal frissítése

SUUNTO AMBIT3 Sport Coral

4,0 1 értékelés

SUUNTO AMBIT3 Sport Coral

 

Modern idők minden téren technikai újításokat igényelnek, beleértve a sportot is! A Suunto Ambit3 Black órákat az aktív sokoldalú sporttevékenységet végző sportolók fogják értékelni, de azok is, akik iPhone vagy iPod berendezéseket használnak, mert az Ambit3 tartani tudja a kapcsolatot az okos telefonnal! Miután megtörténik a párosítás a Bluetooth intelligens protokoll az órán jeleníti meg a mobiltelefon információit (SMS, nem fogadott hívások).

Különleges jellemzők:

  • Úszás - készülék rögzíti az leúszott időt, a medence hosszát, a köridőt és a teljes időt, a szívritmust, a tempót és leúszott távot, az úszások számát, típusát és sebességét stb.
  • Futás - összehasonlíthatja a köridőket minden kilométerre, nagyon pontos ütem/sebesség mérés, virtuális ellenfél, lépésszám a Suunto Smart Sensor segítségével (a csomag nem tartalmazza).
  • Edzés - sebesség GPS mérése, távolság és ritmust mérése, kalóriáa, pulzus határértékek (valós idejű grafikon), átlagos és maximális szívritmus valós időben, stopper, intervallum időzítő.
  • Multisport funkció - a multisport módok előre vannak programozva, sport közben átkapcsolhatóak.
  • Kerékpározás - készülék rögzíti az átlagos és a maximális teljesítményt a kerékpáros teljesítményét 3mp, 10mp és 30mp intervallumokban. Megjegyzés. Suunto Smart Sensor nem része a csomagnak, azt külön meg kell vásárolni.
  • Regenerációhoz szükséges idő és tevékenység - az óra monitorozza a napi tevékenységet így pontosabb becslést tud adni a regenerációhoz szükséges időről.

 

Felhasználóbarát a kijelző háttérvilágítása a választható módokkal és többnyelvű a felhasználói felület. A készülék olyan funkciókat kínál, amelyek a futás, kerékpározás, úszás és multisport képzés alatt szükségesek. A 3D iránytűn beállítható a mágneses elhajlás értéke, így biztosan segít, ha nem tudja, merre menjen. Közvetlenül az órába van beépítve a GPS-vevő, amely információkat ad a sebességről, a távolságról és az útvonalról. A szívritmusmérő azt jelzi, hogy az ideális terhelési zónában edz-e. A magasságmérő alapja a GPS. Az óra akkumulátorának üzemideje akár 14 nap a GPS használata nélkül, de 25 órán át üzemképes akkor is, ha 60 másodperces időközönként ellenőrzi a GPS a helyzetet. A gyártó a vízállóságot 5 ATM értékben adta meg. 

Suunto Movescount applikáció

Az adatok az órából átvihetők a számítógépre a Movescount applikációba, ahol naplót vezethet. Az óra akkumulátorának  töltése is az  USB-kábelen keresztül történik. Előny az is, hogy a Suunto több mint 1000 ingyenes alkalmazást kínál az edzéshez és kültéri használatra, ami növeli az óra felhasználásának lehetőségeit! Az Ambit3 Sport modell a Peak modell egy könnyebb változata. Ez különösen sportolók számára jó, akik csökkenteni szeretnék a súlyt (ennek ára a fele akkora akkumulátor kapacitás) és nincs szükségük néhány szabadtéri funkcióra és a barometrikus magasságmérőre.
A csomag tartalma:

  • Karóra
  • USB tápkábel
  • Használati útmutató

Paraméterek

Funkciók

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 25 óra (1,04 nap)
Kód:  KHO6776
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10