Oldal frissítése

SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR

A SUUNTO AMBIT3 RUN a komfortos mellkasi övvel nem csak egy stílusos kiegészítő, de kiváló sport segédeszköz is a futás szerelmeseinek. A Suunto az egyik legjobb nemzetközi márka nemcsak a búvárkodás közben, de edzés, vitorlázás, golf és még sok más sport alkalmával nyújt segítséget csuklóra helyezhető számítógépeivel. A cég fejlesztője a finn tájékozódó futó Tuomas Vohlonen, aki a természet szerelmese és aki egy innovatív folyadékkal töltött iránytűt épített - ezzel teljesen új szintre emelte ezek precizitását és pontosságát.

Suunto Movescount App nélkül egy lépést se

Az AMBIT3 Run sorozat egyesíti a szabadtéri sportokhoz fejlesztett fejlett funkciókat az edzés monitorozására kifejlesztett funkciókkal. A tökéletes futás élményét teremti meg. Egyszerűen lemérheted futásteljesítményed, valamint, a teljes navigációs útvonallal együtt minden eszköz adott, hogy nyomon követhesd teljesítményedet és annak javulását. A Suunto Movescount App segítségével megtervezheted egyes edzéseidet vagy kihasználhatod a hangutasítás funkciót futás közben. Az órát csatlakoztasd a mobiltelefonodhoz és pillanatokon belül megnézheted és meg is oszthatod az eredményedet a barátaiddal. 

Legfontosabb jellemzői

  • GPS vevő
  • Tengerszint feletti magasság GPS meghatározása
  • Útvonalvezetés (visszaút)
  • A megtett út rögzítése
  • LED-es világítás
  • Adatátvitel PC-re a Movescount-on keresztül
  • Az akkumulátor üzemideje akár 15 óra, 5 másodperces GPS kapcsolattal
  • Háttérvilágítás
  • A futó teljesítményének mérése
  • Intervallum edzés tervezése
  • Edzési programok
  • Regenerációs idő/pihenő idő
  • Alvásminőség teszt
  • Cseh nyelvű 

A Movescount App a kommunikáció alapja közted, a mobiltelefon és a sport karóra között. Lehetővé teszi a mért értékek kényelmes megtekintését és megosztását, amelyeket megbeszélhetsz és összehasonlíthatsz barátaiddal vagy a személyi edződdel. Kihasználhatod az olyan képek készítését, amelyek rögzítik a valós időt is, a távolságot vagy egyéb más részletet. Ezzel az alkalmazással egyszerű módon megoszthatod élményeidet a szociális hálókon. Egy érintéssel átválthatsz az ún. Suunto film módba, ami egy animáció az általad megtett útvonalról egy 3D-s térképen, ahova beemelheted az éppen elkészített fotókat. 

Széles körű felhasználás

Az alkalmazás tényleg nem ismer határokat, és hasznosságát szinte minden sportban értékelni fogod. Hívásokat fogadhatsz és SMS üzeneteket nézhetsz közvetlenül az órán, nem kell annyi időre sem megállnod, hogy megnézd ki hív éppen. Lelkes kerékpáros vagy? Számodra is ideális ez az óra - egyszerűen csatlakoztasd a kormányra a telefont, és használd úgy, mint az óra másik kijelzője.


Az új Suunto órák kompatibilisek a TrainingPeaks nevű átfogó online edzéstervhez az állóképességi edzések levezetéséhez, ami egy korszerű tervezési és elemzési funkció a jó állóképességű sportolóknak. A nagyon népszerű AMBIT3 RUN diétás könyv is elérhető.
A csomag tartalma:

  • Suunto AMBIT3 Run
  • USB kábel
  • Kényelmes Smart HR mellkasi öv
  • Gyors útmutató

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Üveg Ásványi

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete
Tömeg 72 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Pulzusfrekvencia, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német
Felület nyelve Cseh, Angol, Német

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 100 óra (4,17 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 15 óra (0,63 nap)
Kód:  KHO6777
Termékszám:  6417084185877
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15