Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR

Modern idők minden téren technikai újításokat igényelnek, beleértve a sportot is! A Suunto Ambit3 Peak Black (HR) órákat az aktív sokoldalú sporttevékenységet végző sportolók fogják értékelni, de azok is, akik iPhone vagy iPod berendezéseket használnak, mert az Ambit3 tartani tudja a kapcsolatot az okos telefonnal! Miután megtörténik a párosítás a Bluetooth intelligens protokoll az órán jeleníti meg a mobiltelefon információit (SMS, nem fogadott hívások). Az Ambit3 Peak modell, ha az outdoor funkciókat mint a navigáció, a magasságmérő FusedAltiTM funkcióval, az időjárás előrejelző funkció, a barométer, a 3D iránytű, stb. a felfedezőknek van szánva a legnehezebb terepek legyőzéséhez.

Felhasználóbarát a kijelző háttérvilágítása a választható módokkal és többnyelvű a felhasználói felület. A készülék olyan funkciókat kínál, amelyek a futás, kerékpározás, úszás és multisport képzés alatt szükségesek. A 3D iránytűn beállítható a mágneses elhajlás értéke, így biztosan segít, ha nem tudja, merre menjen. Közvetlenül az órába van beépítve a GPS-vevő, amely információkat ad a sebességről, a távolságról és az útvonalról. A szívritmusmérő azt jelzi, hogy az ideális terhelési zónában edz-e. A magasságmérő alapja a GPS. Az óra akkumulátorának üzemideje akár 30 nap a GPS használata nélkül, de 50 órán át üzemképes akkor is, ha 60 másodperces időközönként ellenőrzi a GPS a helyzetet. A gyártó a vízállóságot 5 ATM értékben adta meg. 

Suunto Movescount applikáció

Az adatok az órából átvihetők a számítógépre a Movescount applikációba, ahol naplót vezethet. Az óra akkumulátorának  töltése is az  USB-kábelen keresztül történik. Előny az is, hogy a Suunto több mint 1000 ingyenes alkalmazást kínál az edzéshez és kültéri használatra, ami növeli az óra felhasználásának lehetőségeit!

Különleges jellemzők:

  • GPS - teljesen felszerelt GPS (SiRFIV v2.2), beállítható a helyzetérzékelés frekvenciája, képes több koordináta rendszerben mérni a helyzetet, töréspontos navigáció az úton, az út rögzítése, érdeklődési pontok rögzítése (POI), tengerszint feletti magasság funkció: tengerszint a GPS szerint, grafikonok, vertikális sebesség a GPS alapján, teljes emelkedés vagy süllyedés a GPS alapján
  • Úszás - készülék rögzíti az leúszott időt, a medence hosszát, a köridőt és a teljes időt, a szívritmust, a tempót és leúszott távot, az úszások számát, típusát és sebességét stb.
  • Futás - összehasonlíthatja a köridőket minden kilométerre, nagyon pontos ütem/sebesség mérés, virtuális ellenfél, lépésszám a Suunto Smart Sensor segítségével (a csomag nem tartalmazza).
  • Edzés - sebesség GPS mérése, távolság és ritmust mérése, kalóriáa, pulzus határértékek (valós idejű grafikon), átlagos és maximális szívritmus valós időben, stopper, intervallum időzítő.
  • Multisport funkció - a multisport módok előre vannak programozva, sport közben átkapcsolhatóak.
  • Kerékpározás - készülék rögzíti az átlagos és a maximális teljesítményt a kerékpáros teljesítményét 3mp, 10mp és 30mp intervallumokban. Megjegyzés. Suunto Smart Sensor nem része a csomagnak, azt külön meg kell vásárolni.
  • Regenerációhoz szükséges idő és tevékenység - az óra monitorozza a napi tevékenységet így pontosabb becslést tud adni a regenerációhoz szükséges időről.

Kompatibilis a köv. berendezésekkel:

iPad 3. generáció és újabb

iPad Mini / iPad Air

iPhone 4S / iPhone 5 / iPhone 5c / iPhone 5s

iPod touch 5. generáció

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Rendeltetés

Típus Uniszex

Szíj

Szíj színe Fekete
Szíj anyaga Elasztomer

Funkciók

Órafunkciók A hét napja, Megvilágítás, Stopper
Érzékelők GPS, Iránytű, Magasságmérő, Hőmérő (léghőmérséklet)

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)

Stílus és dizájn

Stílus Sportos

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3

Kijelző

Számlap alakja Kerek

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete
Tömeg 72 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Iránytű, Környezeti hőmérséklet mérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Séta, Úszás, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Pulzusfrekvencia, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német
Felület nyelve Cseh, Angol, Német

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 100 óra (4,17 nap)
Kód:  KHO4359
Termékszám:  6417084182692
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20