Oldal frissítése

Summit to Eat almás-pudingos crumble (morzsáskeksz)

4,4 5 értékelés
3 190 Ft

Summit to Eat almás-pudingos crumble (morzsáskeksz)

Gyakran fáj a foga egy kis snackra utazás, természetjárás, sportolás vagy munka közben? Akkor válasszon a SUMMIT TO EAT finom és laktató választékából!

Summit to Eat – finom és kiadós ételek útközben is

A Summit to Eat igazán kiadós és ínycsiklandó menüivel még a legnagyobb farkaséhség is csillapítható, természetes összetevőinek köszönhetően pedig kiegyensúlyozott tápanyagokat tartalmaz, így üzemanyagként szolgál minden kalandtúrához. A Summit to Eat gazdag választékaiból készíthetünk reggelit, ízletes főételt és desszertet is – egészséges és laktató ételeket készíthetünk könnyen és egyszerűen csupán víz hozzáadásával. A Summit to Eat ételválasztékára a könnyed, kényelmesen elfogyaszható, tápláló, laktató és ínycsiklandó jelzők illenek a leginkább!

Almás-pudingos crumble (morzsáskeksz) 

Krémes, sima, forró puding, savanykás almadarabokkal és zabkekszdarabkákkal. Gyorsan elkészíthető, csak fel kell önteni vízzel és jól elkeverni.

Összetétel:

Teljes tej (55%), Soványtejszín (Tej) (24%), Crumble - kekszmorzsák (Búzaliszt - (búzaliszt, kalcium-karbonát, vas, nikotinsav, tiamin), napraforgóolaj, pálmaolaj, repceolaj, teljes kiőrlésű búzaliszt, zabkeksz), cukorszirup, természetes térfpgatnövelő szerek: nátrium-bikarbonát, ammónium-bikarbonát, borkősav, dinátrium-difoszfát, almasav, só, tejsavó, malátakivonat (árpa) b) cukrászati kekszpor , Cukrászati por (kukoricaliszt, szín E160 (b), ízesítő) (6%), ízesítés (6%), fehér cukor, kockára vágott almadarabok, almasav (savtartalom szabályozó, aszkorbinsav, citromsav) (1%),

További információk:

Tasak súlya (száraz):

87 g

Tasak súlya (előkészítve):

297 g

Az elkészítéshez szükséges vízmennyiség:

230 ml

Összetétel

Puding 71% (teljes tej, krém), sült zabpehely (25%) (pehely, cukor, repceolaj, méz), pudingpor (kukoricaliszt, E160 b) festék, aroma), almakocka 3% (savanyúságot szabályozó anyag); aszkorbinsav, citromsav).

Paraméterek

Típus

Típus Főétel

Tápértékek

Energiaérték 2 038,97 kJ (487 kcal)
Zsír 22 g
Telített zsírsavak 100 grammonként 12 g
Szacharidok 63 g
Cukrok 100 grammonként 32 g
Rost 100 grammonként 3,3 g
Fehérje 9 g
Só 100 grammonként 0,3 g

Eltarthatóság

Eltarthatóság 7 év

Tömeg

Tömeg 87 g

Étel elkészítése

Elkészítés Szárított élelmiszer
Működési elv Forró vízzel összekeverve

Tulajdonságok

Adagok száma 1 porce

Csomag tartalma

Csomag tartalma Főétel
Kód:  SPTste0013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060138531345

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05