Oldal frissítése

SUMMIT TO EAT csirke tikka rizzsel

4,6 12 értékelés
2 990 Ft

SUMMIT TO EAT csirke tikka rizzsel

Gyakran fáj a foga egy kis snackra utazás, természetjárás, sportolás vagy munka közben? Akkor válasszon a SUMMIT TO EAT finom és laktató választékából!

Summit to Eat – finom és kiadós ételek útközben is

A Summit to Eat igazán kiadós és ínycsiklandó menüivel még a legnagyobb farkaséhség is csillapítható, természetes összetevőinek köszönhetően pedig kiegyensúlyozott tápanyagokat tartalmaz, így üzemanyagként szolgál minden kalandtúrához. A Summit to Eat gazdag választékaiból készíthetünk reggelit, ízletes főételt és desszertet is – egészséges és laktató ételeket készíthetünk könnyen és egyszerűen csupán víz hozzáadásával. A Summit to Eat ételválasztékára a könnyed, kényelmesen elfogyaszható, tápláló, laktató és ínycsiklandó jelzők illenek a leginkább!

Csirke tikka rizzsel

Omlós csirkemelldarabok a hagyományos recept alapján készült ínycsiklandó Tikka szószban, puha fehér rizskörettel, és fűszerekkel - élvezze a chili, a hagyma, a paradicsom és a garam masala pikáns és páratlan ízvilágát!

Összetevők:

Hosszú szemű rizs (33%), apróra vágott paradicsom (14%), kockára vágott hagyma (14%), főtt csirkemell (13%), soványtejszín (7%), joghurt (tej)  olaj, Tikka curry paszta (borecet, paradicsompüré, napraforgóolaj, gyömbér, fokhagyma, koriander, garam masala keleti fűszer, koriander , cukor, paprika, tengeri só, tejpor, citromlé koncentrátum, köménymag , ,kardamom, csillópor, tejsav, babérlevél, természetes térfogatnövelő (Xanthan Gum) konzerválószerek (aszkorbinsav, kálium-szorbát)), fokhagyma, kukoricaliszt, chilipaprika őrlemény.

További információk:

Tasak súlya (száraz):

126 g

Tasak súlya (előkészítve):

476 g

Az elkészítéshez szükséges vízmennyiség:

350 ml

Összetétel

hosszú szemű rizs (30%) / szeletelt paradicsom (11%) / csirkehús (13%) / hagyma / tejszín (tej) / fehér joghurt (tej) / repceolaj, Tikka curry paszta, fokhagyma, kukoricaliszt, chili.

Paraméterek

Típus

Típus Főétel

Tápértékek

Energiaérték 2 206,44 kJ (527 kcal)
Zsír 30 g
Telített zsírsavak 100 grammonként 7,1 g
Szacharidok 46 g
Rost 100 grammonként 5 g
Fehérje 20 g
Só 100 grammonként 0,6 g

Összetétel

Fő alapanyagok Csirkehús
Příloha Rizs

Eltarthatóság

Eltarthatóság 7 év

Tömeg

Tömeg 126 g

Étel elkészítése

Elkészítés Szárított élelmiszer
Működési elv Forró vízzel összekeverve

Csomag tartalma

Csomag tartalma Főétel
Kód:  SPTste0002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060138531253

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10