Oldal frissítése

Strida 5.0 Fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Strida 5.0 Fekete

A Strida kerekei első pillantásra a legújabb dizájnját veszi át, ami jelentősen eltér a klasszikus kerékpároktól. Az A-hajtogatható keret megkönnyíti a hordozhatóságot, a praktikumot és a magas vezetési kényelmet. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a hajtogató kerekek kategóriájába tartozik. Ezek az egyedülálló kerékpárok a brit mérnök és a tervező Mark Sanders munkája, akik 1984-ben tervezték meg a Strida kerékpár első prototípusát. Kevesebb mint két évvel később a kerekek már forgalomban voltak. Azóta a Strida márka nyert számos profi díjat és mindenekelőtt elégedett ügyfeleket.

Egyedi kerékpár

Az 5.0 modell egy alapmodell, 16 "-es kagylóval, amelyek bordás bordákkal szegecselve vannak. A kevlar öv karbantartásmentes, és nem kell olajjal kezelni - soha nem részeg. Az öv garantált élettartama legfeljebb 60000 km. Emellett a Strida 5.0 rendelkezik tárcsafékekkel, amelyek gondoskodnak az Ön biztonságáról. A kerék tömege 10 kg.

Főbb jellemzők

  • singlespeed
  • Tárcsafékek
  • Kevlar öv
  • A karbantartást nem igénylő
  • Egyedi design
  • fenders

A kerékpárokat elsősorban azoknak ajánljuk, akik a kombinált közlekedést preferálják. A legfontosabb előnyök közé tartozik a teljes karbantartásmentes karbantartás, köszönhetően a Kevlar övnek és a csuklós kerekeknek. A csúcs magában foglal egy egyedi összecsukható mechanizmust is, amely lehetővé teszi, hogy 5 másodpercen belül hajtsa fel vagy hajtsa fel a kereket anélkül, hogy szükség lenne bármilyen szerszámra.
Paraméterek és specifikációk:
Keret:
7000-es sorozatú alumínium
Gumiabroncsok:
16" 
Terhelhetőség:
100 kg
A lovas magassága:
145 - 193 cm

Paraméterek

Kerékpár típusa

Meghajtás Hagyományos kerékpár
Specializáció Utazó
Kerékpár típusa Összecsukható

Tulajdonságok

Kerék rugózása Rugózás nélküli

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPT670
Termékszám:  47101142

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05