Oldal frissítése

Street Surfing Street Rush Green Black

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Street Surfing Street Rush Green Black

A Street Rush roller, amely a freestyle és az off-road rollerek funkcióit egyesíti magában, hűséges, megbízható társa lesz akár a természetbe, akár a nyüzsgő városi forgatagba készül. Minőségi váza és kerekei nagyszerű élményt és maximális élvezetet biztosítanak menet közben.

Legfontosabb jellemzők

  • A 20 cm-es átmérőjű, ellenálló, felfújható kerekeknek, és a szilárd, minőségi váznak köszönhetően a roller bármilyen terepen használható
  • A merevített fellépő deszka és a szilárd BMX kormány alumíniumötvözetből készült
  • A robusztus fémszerkezetű fékrendszernek köszönhetően bármikor lelassíthat és fékezhet
  • A roller a design tekintetében sem marad alul, megjelenését a grafikával ellátott grip tape teszi igazán egyedivé
  • Tömeg: 4,8 kg
  • Maximális terhelhetőség: 100 kg

Minőségi anyagok felhasználásával

Ha úgy dönt, hogy egy sétát szeretne tenni kint a természetben, vagy csupán gyorsabban szeretne eljutni az iskolába vagy munkahelyére, akkor ez a roller tökéletes választás az Ön számára. A rendkívüli minőségű felhasznált anyagok kiváló rollerezést biztosítanak minden alkalommal. Az ellenálló, 200 x 40 mm-es méretű, felfújható kerekeknek, az ABEC 9 csapágyaknak és a jármű szilárd szerkezetének köszönhetően a roller bármilyen terepre alkalmas. A fékrendszer robusztus fémszerkezetének köszönhetően a fékek minden helyzetben abszolút megbízhatóak.

Stílusos az erdőben, stílusos a városban

Az univerzális roller minden 8 év feletti személy számára alkalmas. Első látásra megragadja a figyelmet a mutatós design-jával, amelyet a roller grip tape-jének grafikája tesz igazán egyedivé. Minden téren kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően kényelmesen szelheti vele az erdei utakat és a városi negyedeket.

 
Kód:  SPT5343
Termékszám:  813398021591

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20