Oldal frissítése

Stiga Winner Indoor

5 1 értékelés
139 990 Ft

Stiga Winner Indoor

Minőségi asztal hobbi játékosok számára, akik beltéri használatra keresnek pingpongasztalt. A tökéletes visszapattanást egy 19 mm vastag forgácslap biztosítja,  amely tökéletesen ellenáll a középtávú játékterhelésnek. A Stiga Compact System technológiának köszönhetően az asztal könnyen összecsukható, ha a két felét összehajtod. A tökéletes beállításához 4 állítható magasságú láb áll rendelkezésre, a dupla kerekekkel kiegészítve az összecsukva történő könnyű szállítás érdekében. Vegyél prémium terméket egy vezető gyártótól.

Főbb jellemzők

  • Minőségi asztal vezető márkától
  • Könnyű kezelhetőség a kerekeknek köszönhetően
  • Szabadalmaztatott asztalrendszer

Paraméterek:

Összecsukott asztal méretei:
184 x 69 x 163 cm

Tömeg:
71 kg

Anyag:
forgácslap

A panel vastagsága:
19 mm

Biztonsági zár:

Igen

STIGA

A svéd márka több mint 70 éve világviszonylatban vezető szerepet tölt be az asztalitenisz berendezések gyártásában. A Stiga termékek a világszínvonalú játékosok legjobb eszközei közé tartoznak. A Stiga kizárólagos szállítója a csapatoknak Svédországban, Kínában, Szingapúrban, Hongkongban és még sokan más országban.

  

2013-ban Stockholmban a világbajnokságot összesen 133 STIGA asztalon játszották. Ez volt a világ legnagyobb versenye a történelemben.


Paraméterek

Table dimensions

Méret Szabvány
Asztal mérete 274 × 152,5 × 76 cm

Lap vastagsága

Lap vastagsága 19 mm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Hálózat, Ütő tartó, Golyó tartó

Használat

Használat Beltéri

Mobilitás

Mobilitás Kerekekkel

Tömeg

Tömeg 74 kg

Az asztal színe

Asztal színe Kék
Kód:  SPTsc671
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4013771220825

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20