Oldal frissítése

Stiga Snowracer SX PRO - zöld

5 5 értékelés
68 490 Ft

Stiga Snowracer SX PRO - zöld

A tél mindig magával hozza a remek szórakozási lehetőségeket. Ne ücsörögj otthon, szórakozz egy kicsit! A Snowracer síbobok rendkívül stabilak és gyermek-barátak - a kormányműnek köszönhetően egyszerű az irányításuk. Azonban nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is nagyra értékelhetik - főleg a freestyle szerelmesei. A síbobot robusztus acél vázzal készítették, így tökéletes társ a hóban.

Főbb jellemzők

  • Új generációs bob, amely mindenki számára szórakozást nyújt
  • Egyszerű irányítás a kormányművel
  • Csúszásgátló fogantyúkkal
  • Stabil és biztonságos
  • Acél fékek a pontos leállás érdekében

Egyedülálló technológia

A Curve Ski System (az első sítalp ívelt, carving léc formájú) gondoskodik a jobb irányításról és a gyorsabb vezetésről. A síbobokat úgynevezett twin-tip sítalpakkal látták el, ez azt jelenti, hogy a talpak hátulja ugyanazzal a formatervezéssel rendelkezik, mint a csúcsuk. Ennek a technológiának köszönhetően teljes mértékben kiélvezheted a freestyle bobozást. A Pro modell automatikusan csévélődő zsinórt kínál a síbob kényelmes húzásához.


Paraméterek

Típus

Típus Skibob
Max. személyek száma 1

Fékek

Fékek Pedál

Vezetés

Vezérlés Kormány

Terhelhetőség

Teherbírás 80 kg

Tömeg

Súly 6 kg

Szín

Szín Zöld

Anyag

Anyag Műanyag, Fém
Kód:  SPTms2041
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7318683388197
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20