Oldal frissítése

STIGA Pulse Box 5-star

4,0 1 értékelés
40 190 Ft

STIGA Pulse Box 5-star

A STIGA Pulse Box 5-star készletet a nagy elvárásokkal rendelkező pingpong játékosoknak tervezték. A szett tartalmaz egy 2 ABS labdát, egy csuklópántot és egy Pulse 5-star ütőt. Ez az ütő alkalmas azoknak a játékosoknak, akik maximálisan gyors ütőt keresnek támadáshoz. A Pulse 5-star ütő üreges markolattal készült 2 mm vastag S5 borítással. Az ütő fa része 5 rétegű, gyártásához modern technológiát alkalmaztak. Míg az ütő fa részét általában hagyományos lakkozással kezelik, addig a Crystal technológia hidrofil gélt alkalmaz, amely jelentős mértékben növeli az ütések gyorsaságát.

A STIGA Pulse Box 5-star pingpong szett főbb jellemzői

  • Az ütőszivacs az Air Capsule System technológiával készült
  • Üreges markolat és 2 mm vastag S5 borítás
  • Ütő támadáshoz a maximális ütéssebességért
  • A STIGA Pulse 5-star tömege 170 g
  • WRB markolat üreges kialakítással a tökéletes egyensúlyért
  • Crystal technológia a nagyobb ütéssebességért
  • A készlet tartalmaz egy ütőtokot, 2 ABS labdát, egy csuklópántot és egy STIGA Pulse 5-star ütőt

Megbízható markolat

A STIGA Pulse 5-star ütő prémium minőségű WRB markolattal készült üreges kialakítással. Ennek tulajdonítható, hogy az ütő kiegyensúlyozottsága páratlan. Az ütő gravitációjának közepe közelebb áll az ütő fejének közepéhez, ez pedig azt jelenti, hogy jobban érezheted a labdát. A STIGA Pulse 5-star valóban csúcs-kategóriás a pingpongütők között.

STIGA Pulse 5-star a legújabb technológiával

A STIGA Pulse 5-star pingpongütő szivacsos részét az Air Capsule System technológiával készítették. A mikroszkopikus levegő kapszulák rendkívül vékony fallal légiesebb felületet hoznak létre és segítenek a remek rugalmasság és elasztikusság elérésében. Játék közben ezt kifejezetten a nagy forgások, gyorsaság és erő tekintetében érzékelheted.


Paraméterek

Szint

Szint 5 star

Tartó alakja

Fogantyú formája Konkáv (FL)

Tömeg

Tömeg 170 g
Kód:  SPTstg022
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7318688038059

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05