Oldal frissítése

Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Star

Leárazás -10 %
53 590 Ft 59 590 Ft

Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Star

A Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Star minden igényes pingpongjátékos számára készült. Az újdonság a szabadalmaztatott hexagonális ütőforma, amely a klasszikus formához képest 5%-kal nagyobb ütőfelületet és 11%-kal nagyobb fő ütőrészt kínál. A Stiga Cybershape 2 milliméter vastag borítással rendelkezik, a fa öt rétegből áll, a másik két réteg pedig szénszálas. A Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Star pingpongütő homorú nyéllel rendelkezik. Ez az ütő a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) által tanúsított STIGA Touch CARBON technológiával készült. Ezcsökkenti az ütközést és a rezgést, így a játékos tisztább ütést érez. A Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Star pingpongütőexkluzív csomagolásban érkezik, amelyet továbbra is tokként használhatsz.

A Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Star pingpongütő legfontosabb jellemzői

  • Az ütőt minden igényes pingpongjátékos értékelni fog
  • Az ütő hatszögletű formája nagyobb felületet és ütő részt kínál az ütőnek
  • Az ütőnek konkáv nyele van
  • A Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Hard asztalitenisz ütő 2 mm vastag borítással rendelkezik
  • A fa 5 rétegből áll, a másik 2 réteg szénszálas
  • A Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Star pingpongütő exkluzív csomagolásban érkezik

Ütő egyedi technológiákkal

A Stiga Cybershape Pro Carbon 5-Star pingpongütőa STIGA Touch CARBON technológiát használja, hogy csökkentse az ütközést és a rezgést, így a játékosok tisztább érzést kapnak ütés közben. A szénszál erősítés növeli a merevséget és a stabilitást, és megnövelt sweet spotot eredményez. Az ütő minőségét javító egyéb pingpongütő technológiák a WRB technológia, az ACS technológia, az NCT Nano technológia és a Crystal technológia.


Paraméterek

Szint

Szint 5 star

Tartó alakja

Fogantyú formája Konkáv (FL)

Tömeg

Tömeg 170 g
Kód:  SPTstig126
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7318688036932

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05