Oldal frissítése

Sportteam A113, 41 EU méret

4,3 3 értékelés
Változat
EU
39 40 41 42 45 46
22 690 Ft

Sportteam A113, 41 EU méret

Tegyél szert egy minőségi hokikorcsolyára, amelyet szabadidős sportolók vagy kezdő hokisok számára terveztek. A technikai nejlonból és ellenálló PVC-ből készült külső anyagnak köszönhetően a lábadat egy valóságos páncél védi ebben a lábbeliben. A cipőfűzők segítségével a korcsolya megfelelően meghúzható. Így a bokád maximális támogatást élvezhet, és képes leszel látványos cikcakkban haladni vagy gyorsan irányt váltani. A tartós lábujjsapka vagy a memóriakötés csak további izgalmas tulajdonságok, amelyeket ez a korcsolya kínál a viselőjének. A korcsolya belseje gondosan megformázott, így a lábfejeden nem képződnek majd kellemetlen hólyagok. A rozsdamentes acél penge nagyon éles és alig tompul a használat során. Ennek köszönhetően ezzel a lábbelivel a korcsolyázó gyors irányváltoztatásokat, cikcakkozást vagy fékezést engedhetsz meg magadnak a jégpályán.

Használd a Sportteam sportfelszereléseit, hogy tökéletesre csiszold a korcsolyázási technikádat. A korcsolyákat kezdő korcsolyázók vagy szabadidős sportolók számára fejlesztették ki. Ugyanakkor a professzionális sporteszközök elemeit is alkalmazták a lábbelin, így ebben a korcsolyában nagyon jól fogsz szórakozni a jégpályán.

Méret:
41

Legfőbb tulajdonságok

  • Hokikorcsolya kezdőknek

    Nagyon erős és tartós anyag
    Tartós lábujjsapka védi a lábat
    Memóriahabos kötés a további kényelemért
    Könnyű meghúzás a fűzővel

    Paraméterek

    Szezon

    Szezon 2018/2019

    Rendeltetés

    Kivitelezés Férfi
    Képességek Szabadidős

    Méret

    Méret 41
    EU 41
    Mondopoint 265 mm
    Táguló cipő Nem

    Anyag

    Váz Technikai nejlon, PVC resistant
    Cipő Minőségi csiszolt nejlon
    Él Rozsdamentes acél hoki él

    Tömeg

    Súly 1 680 g
    Kód:  SPT2560
    Jótállás: 24 hónap
    Termékszám:  4891223089868

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10