Oldal frissítése

Sportop E850

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sportop E850

Kényelmesen sportolhatsz és dobhatod le a felesleges kilogrammokat ennek a Sportop E850 elliptikus trénernek a segítségével. Ha ezzel az eszközzel sportolsz nem terheled az ízületeidet miközben erősíted az izmokat és égeted a  zsírt. A 120 kg teherbírású trénert használhatod otthon vagy az edzőteremben. 

Legfontosabb jellemzői

  • Sporteszköz mindenki számára
  • Jó minőségű, hosszú élettartamú váz
  • Mágneses fékrendszer
  • Állítható lépéshossz
  • Áttekinthető LCD-kijelző
  • Csendes működés

Férj bele kedvenc fürdőruhádba

A szimulátor kiváló minőségű erős anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot. Lépéshossz ennél a terméknél 33 cm-re állítható. A 8 kg tömegű lendkerék biztosítja a mozdulatok dinamikáját és a mágneses fékrendszer gondoskodik az ellenállás beállításáról. A csúszásmentes pedálokkal biztonságosan tudsz mozogni, és a lábad úgy fog állni a helyén, mintha odaragasztották volna.

A markolatokba van beépítve a szívritmus-mérő, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáld az edzésfolyamatot. A termék alján található rendszerrel az egyenetlen felületeken is vízszintes helyzetbe hozható az edzőgép és a görgőkkel még a hölgyek számára sem lesz nehéz a gép mozgatása. A készülék előlapján, található tartókba helyezhetőek a vizes palackok. A praktikus LCD képernyőn látható a szívritmus, az elégetett kalória, az idő, a sportolás időtartama és a nyolc kiválasztott nehézségi fok mutatója.

Méretek:
103 x 53,5 x 153 cm

Tömeg:
43,5 kg

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 43,5 kg

Lendkerék

Lendkerék tömege 8 kg

Általános méretek

Mélység 103 cm
Szélesség 53 cm
Magasság 153 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 120 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Mágnesfék
Terhelési fokok száma 16

Lépés hossza

Lépés hossz 33 cm

Jellemzők

Funkciók Az elégetett kalóriák mérése

Programok száma

Programok száma 8
Kód:  SPT5047
Termékszám:  8594172230096

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05