Oldal frissítése

Spophy Recovery Massage Oil, regeneráló masszázsolaj, 500 ml

5 4 értékelés
5 690 Ft

Spophy Recovery Massage Oil, regeneráló masszázsolaj, 500 ml

A Spophy Recovery masszázsolajat kifejezetten az intenzív edzés vagy sportteljesítmény utáni gyorsabb regenerálódás érdekében fejlesztették ki. A kiváló minőségű olajok, például ásványi, napraforgó- és olívaolajok kombinációjának köszönhetően tökéletes csúszósságot és ideális kenhetőséget biztosít.Az olaj fokozza a vérkeringést, védi az izmokat, hatékony relaxációt biztosít és csökkenti a fájdalmat. Ugyanakkor segít az ízületi merevségen és támogatja a sportteljesítmény utáni regenerálódást.Használható az izmok edzés előtti bemelegítésére és pihentető sportmasszázsra is. A rozmaringolaj élénkítő hatást gyakorol a testre és az elmére. Az olaj minden bőrtípusra alkalmas, nem szárítja a bőrt, és puhává teszi. A Spophy Recovery masszázsolajat hivatásos sportolókkal és terapeutáikkal együttműködve fejlesztették ki.


Spophy Recovery Massage Oil, 500 ml-es regeneráló masszázsolaj legfontosabb tulajdonságai

  • Minden bőrtípusra alkalmas masszázsolaj
  • Az intenzív edzés vagy sportteljesítmény utáni gyorsabb regenerálódásra tervezték
  • Tökéletes csúszásállóságot és ideális kenhetőséget biztosít
  • Növeli a vérkeringést és védi az izmokat
  • Hatékony relaxációt és fájdalomcsillapítást biztosít
  • A Spophy Recovery Massage Oil segít az ízületi merevségen
  • Támogatja a sportteljesítmény utáni regenerálódást
  • Használható az izmok bemelegítésére edzés előtt és pihentető sportmasszázsra
  • Alkalmas a Spophy Cupping Set-tel történő együttes használatra
  • Nem szárítja ki a bőrt, amely puha marad tőle

Tökéletes csúszásállóságot és ideális kenhetőséget biztosít

Élvezd a gyorsabb regenerálódást az intenzív edzés után. A Spophy Recovery masszázsolaj nem hiányozhat egyetlen sport-fizioterapeuta vagy csapatmasszőr felszereléséből sem. A Spophy Recovery Massage Oil egy könnyű masszázsolaj, amelyet profi sportolókkal és terapeutáikkal együttműködve fejlesztettek ki.A tökéletes csúszósságot és az ideális kenhetőséget a legmagasabb minőségű ásványi, napraforgó- és olívaolajok kombinálásával értük el. Az izomregeneráció felgyorsításának bizonyított hatását kizárólag természetes eredetű összetevők biztosítják, és a masszázsolaj nem tartalmaz tiltott anyagokat vagy gyógyszereket.

A Spophy Recovery Massage Oil segít az ízületi merevségen

A hatóanyagok egyedülálló összetétele fokozza a vérkeringést, védi az izmokat, hatékony relaxációt biztosít, csökkenti a fájdalmat, segít az ízületi merevségen és támogatja a sportteljesítmény utáni regenerálódást. A regeneráló masszázsolaj használható az izmok bemelegítésére edzés előtt vagy pihentető sportmasszázshoz is. A rozmaring illóolaj serkentő hatással van a testre és az elmére. A Spophy Recoverymasszázsolaj minden bőrtípusra alkalmas, nem szárít, kellemesen puha és ápolt bőrt hagy maga után. A Spophy masszázstermékek ideálisak rendszeres használatra, és nagyon kíméletesek a masszőr kezéhez is.

Kiszerelés: 
500 ml


Összetétel

Spophy Recovery masszázsolaj

Paraméterek

Jellemzők

Térfogat 500 ml
Típus Regeneráló
Kód:  SPTreha001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594180681101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15